Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Пак трудно ти се разбира, но нейсе, казах ти да не пишеш вечер. Разбирам, че искаш бас - ок, няма проблем, макар че бас за цена на чиста акция е тото, но нека да е така, аз от басове не бягам. Значи, ако ти е кеф за бас на 200 кинта, за да ти нетирам другия - ръст на цената от 30% срещу спад на цената от 30%, считано от днешното затваряне на 27,40, като гледаме само БФБ. Или иначе казано - ако мине първо 35,60 лева до 10.08.2022 с поне 3000 бройки - ти печелиш, ако слезе първо под 19,20 до 10.08.2022 с поне 3000 бройки - аз печеля. Играем на 200 кинта или бутилка хубав алкохол по избор на печелившия в този диапазон.
Както ти казах, аз от бас не бягам, стига параметрите да са справедливи и ясно разписани. Съгласен ли си?
Само спри с пророчествата, апокалипстични сцени и пиеси, дай по ведро ;- токсичен си по сто пъти на ден, а не остана време ...реално ти поисках билета с който стоиш по цял ден в темата!!!
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ааа, нищо ми не е на главата, освен твоите циклостилни препечатки на препис-пледуарии,- тип литургии по финансови крашове свързани незнайно що с действия от пиеси на литературни колоси, имащи за цел да предпазят напреднали с 700%това печалба за година време,- нищо не значещи за теб изгубени душици в тия високи интоблаци. Първом залагам да спреш да ни отсрамваш от падението ни по тази позиция, като спънем магарето до ;-
-10, Август 22г. да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- щом цената прехвърли;- Ще ми ги дължиш,- над 33,40
или пък аз да ти донадя още 25(ще ти купя или прехвърля от моите-при спад под-15,00 , ако да е пукнала пушката
до тогава--10, Август 22г.!!!за последно действие с махагона,?
Както ти казах, аз от бас не бягам, стига параметрите да са справедливи и ясно разписани. Съгласен ли си?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
По-важно е на колко ще затвориАз викам че ще е около 20
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДобро утро!
Отваряме на 16,60 в немскоАз викам че ще е около 20
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ами такъв.По-топ сегмент не съществува.
На Prime Standard с други 300 топ компании - редом с Daimler, BMW, Volkswagen, BASF, Adidas, Siemens, SAP, Bayer ... и много други.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНад 300к евро оборот в Германия вчера, за мое съжаление главно малки сделки ...дано интереса се увеличи!
И това е в деня на листването. Не е препоръка !
Поздравления иначе за Алатерко за листването.Дай боже и други бг акции да ги последват.Но.... цената е изкуствено надута,балон е ,и предстои пукане.Нищо не се е променило.Лошото е ,че повечето хора няма да могат да излезнат на двуцифрена цена.Но така е по пазарите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ко речи? Май не си наясно, че листването на Латерко е допуснато само по линия че вече е листвана на друга европейска борсаКъде тръгна до немските компании хахахаха, както казах - латерковците даже и проспект нямат, щото не могат да минат с него. На Франкфуртската по-нисък сегмент не съществува. Затова и се смея тук с обемите и пърхането на "маркет-мейкъра"
Гледан мач.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Ами такъв.По-топ сегмент не съществува.
На Prime Standard с други 300 топ компании - редом с Daimler, BMW, Volkswagen, BASF, Adidas, Siemens, SAP, Bayer ... и много други.
Къде тръгна до немските компании хахахаха, както казах - латерковците даже и проспект нямат, щото не могат да минат с него. На Франкфуртската по-нисък сегмент не съществува. Затова и се смея тук с обемите и пърхането на "маркет-мейкъра"
Гледан мач.
- 1 like
Коментар
-
Кой топ сегмент ве, те тия са листвани даже без проспектПо-топ сегмент не съществува.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеКолко е красиво да виждаме български предприемачи създали бизнес от нищото за 5 години и стигнали до топ сегмента на Франкфуртската фондова борса. Страхотно е да виждаме как тези хора сбъдват своите мечти, а с това ни правят и нас част от този успех.
Поздрави за тази нова страница от развитието на компанията. Бъдете здрави! И напред и нагоре!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Инта, денем не ти се разбира нищо, обаче вечер, след ракиено време, акселерираш в геометрична прогресия. Кажи сега на кножовен български какво точно предлагаш, за да те разбера - за разлика от аватарите ти, които даже не те понасят, аз топки си имам и бас не отказвам, стига да е ясно формулиран и да го счета за изгоден. Давай, но утре, на свежа глава - сам знаеш защо
Ааа, нищо ми не е на главата, освен твоите циклостилни препечатки на препис-пледуарии,- тип литургии по финансови крашове свързани незнайно що с действия от пиеси на литературни колоси, имащи за цел да предпазят напреднали с 700%това печалба за година време,- нищо не значещи за теб изгубени душици в тия високи интоблаци. Първом залагам да спреш да ни отсрамваш от падението ни по тази позиция, като спънем магарето до ;-
-10, Август 22г. да ми прехвърлиш твоите 15-бройки;- щом цената прехвърли;- Ще ми ги дължиш,- над 33,40
или пък аз да ти донадя още 25(ще ти купя или прехвърля от моите-при спад под-15,00 , ако да е пукнала пушката
до тогава--10, Август 22г.!!!за последно действие с махагона,?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Туй беше майтапа на майтапите - значи никой не иска едни бързи 10% горница, а?Или сериозните немски инвеститори са купували по 3 и по 5 акции за да симулират ръст днес, то като се видят сделките, човек го напушва смях
Като гледам Ники Салама намесен , скоро вие ще правите групово гмуркане - а той пак ще ви прибере парите.Life won't wait for you.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар