If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всеки сам си преценя, както казва Греъм. За мен остава още едно действие и тогава, все пак трябва да изчакаме и махагона и евентуалната промоция 2 за 3
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Едва ли - в на майната си ще дойде изтрезняването за тези, които имат достъп до инфо. Останалите ще бъдат подлъгани от последно действие с махагона и самосвала. Дотук пиесата върви по план. Само Памела Андерсън я бях предвидил за малко по-рано, а се явява чак сега, щото адепти те се оказаха повече и по-верваши от очакваното. Но всичко е точно, остава още само едно действие и антракта
Груев, бъркаш жанра, не е бродуейски спектакъл, нито Титаник, а сапунка, като Дързост и красота, всяка серия има нова пушка, която гърми и ново диванче. Затова се вкарват и нови герои. Купи си много пуканки
Според мен ситуацията е следната:
-спекулантите очакват в понеделник 30лв,вторник 40,........продавай и пълни гуша.
В Алтерко имат друга идея.Наемат консултанти които да направят компанията "западна',излъскат имиджа и продадат на нов собственик
Естествено това не е препоръка.
Е, както се разбра, много от играчорчетата и спекулантьорчетата са продали още на 9 лв. За справка - десперадо
Останалите са в по-голямата част от тези, които имат дългосрочна визия за 60+ лева. По немски казано 30+ ойро
Е, как да не съм, още преди 7-8 месеца ми го казаха варненските културтрегери - само дето я очакваха в първи антракт, след четвърта сцена, в която се обявяват амбиции за На майната си, а то се оказва, че било в края на шеста сцена, когато На майната си чука на вратата. Ма смисълът е един и същ - да се залъжат зрителите, че всичко било точно със страите чанти, дето били лачени, ама освен няклой дърт арабел, друг вече не им се кефи
Груев, бъркаш жанра, не е бродуейски спектакъл, нито Титаник, а сапунка, като Дързост и красота, всяка серия има нова пушка, която гърми и ново диванче. Затова се вкарват и нови герои. Купи си много пуканки
Важно е дали ще има и интерес към това листване.Щото ако няма,на тези който го напомпаха, ще им изтърват амортисъорите .Без свежа германска пара да поеме горещия въздух ,ще има пукотевици
Момко, добър си с gif-четата, но за останалото не си фактор
Е, как да не съм, още преди 7-8 месеца ми го казаха варненските културтрегери - само дето я очакваха в първи антракт, след четвърта сцена, в която се обявяват амбиции за На майната си, а то се оказва, че било в края на шеста сцена, когато На майната си чука на вратата. Ма смисълът е един и същ - да се залъжат зрителите, че всичко било точно със страите чанти, дето били лачени, ама освен няклой дърт арабел, друг вече не им се кефи
Ееее...никъде не си споменал оракула от LA Памела....можеше поне да намекнеш за спасителка, или нещо подобно....аз когато не хвърлям боб само Памела слушам....Но поне еедно е сигурно.Развръзката е по-близо .....За някой ще е хепиенд, за други хепиендинг
Важно е дали ще има и интерес към това листване.Щото ако няма,на тези който го напомпаха, ще им изтърват амортисъорите .Без свежа германска пара да поеме горещия въздух ,ще има пукотевици
За Памела Андерсън не е беше говорил досега.Значи сценария е вариявативен.Което значи, че накрая може да има и хепиенд.....Освен махагона да продадат цялата къща, заедно с него и тостера, и телевизора.....
Първоначално изпратено от Грую Груев
И какво се случва - предвам разказ на един културтрегер от Варна - едни пъпчиви ИТ-та се допитали до режисьора на яхтата Кор Кароли как да направят успешна трагикомедия и той им създал Халтурко!
- В първата сцена има ядене и пиене на корем, като се обещава още повече ядене и пиене, за да се привлече публика.
- Във втора сцена яденето се поръчва хептен на килограм, като всичко е китайско и на промоция - идват още клиенти, които си плащат масрафа за години напред с обещанието за още повече плюскане.
- В трета сцена някои искат да си ходят, щото вече са преяли - няма проблеми, вика режисьора, с парите от новите адепти плащаме на старите.
- В четвърта сцена почва оригването, но им се обещава, че пиесата Халтурко ще се поставя във Франкфурт на майната си.
- Следва първи антракт - някои искат да си ходят, щото им е писнало от плюскане на нискобюджетен боклук, но режисьорът обещава още повече китайска манджа, като дори наема Памела Андерсън да мине през антракта и да покаже как яде уникалната манджа на китайския ребрандировач с европейска опаковка. Някои не се кефят на Памела, но други им обясняват, че нищо не разбират и имало много материал в силиконовата долина ли беше, силициевата ли, не запомних
- В пета сцена новото китайско ядене си е като старото, но режисьорът вече е продал сингапурския си диван и раздава захарчета за без пари - всички пият кайве и са доволни
- В шеста сцена се прави коктейл (за някои само кок) за отбраната клиентела, която ще поднесе новините за пиесата Халтурко във Франкфурт на майната си. Изнася се важно инфо - в Германия си имали достатъчно китайски бракми, и преопаковани не им трябвали. Някои започват да се изнасят от театрото (ма аз само за малко, да видя жената как е)
- В седма сцена режисьорът продава и датския си махагон и раздава още билети - по 2 на всеки три, като казва на културтрегерите, че ако ги продадат на нова публика, ще реализират голяма печалба
- Следва втори антракт - на него режисьорът се изсулва, уж щото трябвало да вземе Оскар за цялостно творчество, но това остава незабелязано
- В осма сцена следва логичния финал - ако има заредена пушка, то тя задължително гърми на финала. Повече зрители и културтрегери викат, че това не било пушка, а главния актьор се бил набамкал с китайски боб, та затова. Най-близките до изходите напускат, за другите остава ботълнека на изхода и кока без тейла на коктейла
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Едва ли - в на майната си ще дойде изтрезняването за тези, които имат достъп до инфо. Останалите ще бъдат подлъгани от последно действие с махагона и самосвала. Дотук пиесата върви по план. Само Памела Андерсън я бях предвидил за малко по-рано, а се явява чак сега, щото адепти те се оказаха повече и по-верваши от очакваното. Но всичко е точно, остава още само едно действие и антракта
За Памела Андерсън не е беше говорил досега.Значи сценария е вариявативен.Което значи, че накрая може да има и хепиенд.....Освен махагона да продадат цялата къща, заедно с него и тостера, и телевизора.....
Да бе, верно....ако вземат да го продадат скъпо....баси ужаса....
Коментар