If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кат гледам обемите и спреда - мога и сам да ви дигна и сваля цената колкото ми скимне
Не можеш. Защото само плямпаш а не търгуваш.Продавай и свали цената до чистата акция на Грую.Предизвиквам те и ако го направиш ще те призная за фактор...
Щото покрай пандемията, изборите 2021, това листване се наслушах на толкова конспирации, че сега предпочитам да се радвам лежерно, вместо да се затормозявам излишно. Но ти си прекалено голям оптимист, да ставаш милионер с 15 акции. Но кой знае. Може да се утешиш с една бутилка син "Чивас"
Кат гледам обемите и спреда - мога и сам да ви дигна и сваля цената колкото ми скимне
Търгуват се по 3 (три) акции от великата фирма през 20% (двайсе) спред. Хората ви казаха че сте въздух под налягане хахахаха, къде са стотиците милиони капитализация?
Поздрави на всички!
Днес е паметен ден!
Ако някой досега е имал съмнения, кой е вече флагманът на бфб - да погледне търговията:
Софикс +1,6% а при Химимпорт -2,5%
Що мислиш, че са немци, а не нашенски "немци" - то ако първият ден не направят хайп, кога? И по-бързо да расте, че аз искам да ставам мелионерче с моите 15 акции - удриииии
Щото покрай пандемията, изборите 2021, това листване се наслушах на толкова конспирации, че сега предпочитам да се радвам лежерно, вместо да се затормозявам излишно. Но ти си прекалено голям оптимист, да ставаш милионер с 15 акции. Но кой знае. Може да се утешиш с една бутилка син "Чивас"
Само некой да не каже на немците къде е махагона.....
Що мислиш, че са немци, а не нашенски "немци" - то ако първият ден не направят хайп, кога? И по-бързо да расте, че аз искам да ставам мелионерче с моите 15 акции - удриииии
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
На всичко отгоре, тукашните малоумници продължават да си подритват хартишките за без пари.
Доколкото вижда, на франкфурт май вече минаха 30те кинтаж
Трябва и такива да има, от какво ще живеем останалите?
П.С. само не успях да разбера какъв беше този жалък опит за стопиране на тренда на нашата борса след като цената хвръка до 28 лв. и някой реши да връща до 25.4 почти успях да се сдържа да се изсмея
Кой се качил на влака, качил.... Кака потегли . Честито на Алтерко и успех, от тук насетне, каквото и да стане, успехът, че имаме листвана компания на Франкфурт, само по себе си е грандиозен успех.
На всичко отгоре, тукашните малоумници продължават да си подритват хартишките за без пари.
Доколкото вижда, на франкфурт май вече минаха 30те кинтаж
Коментар