Още като видях Груеца, че поздравява хората преди време, че са продали на 20 лева и разбрах, че ще катери яко. Жалкото е, че не купих, въпреки че Грюйо няма пропуск.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
десперадо, по принцип си готин форумец, ама тук вярно си имаш малко хейти уклон.. Вероятно защото си продал ниско и сега ти е криво. Нормална човешка емоция. Но не трябва да й се поддаваш и да я демонстрираш.. нищо няма да спечелиш, само ще олекнеш като тежест сред съфорумците.
Ето примерно долу пишеш "много бързо ги напълниха офертите на 27,40" .. лъха си на злорадство от всякъде! Пък аз мога да кажа, че последващите големи аскове на това ниво, много бързо ги ИЗКЪРТИХА!
Както и да е.. Жив и здрав и дано поста ми ти е бил полезен
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
ОТ 11 и сумата която съм прибрал като печалба горе долу беше над половината дневен оброт тогава. Не мога да разбра що за дивак трябва да си за ме наречеш хейтър по темата. Айде със здраве. Няма да пиша повече по темата щото явно много се ядосвате, вместо да се кефите че печелите пари (поне на хартия)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
А виж ти работа... кога беше 10 кога стана 27 ...
Ми така ше стане и 57... докат си тананикате ...
Та викаш ти от 10 лв ли ги нямаше ?!....или 9 ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеНещо бързо напълниха поръчите на 27,40. Оттук насетне оптимизма ще трябва да се доказва с цифри.. Това е е SPAC за да се търгуват очаквания!
Ми така ше стане и 57... докат си тананикате ...
Та викаш ти от 10 лв ли ги нямаше ?!....или 9 ...Last edited by Балониада; 23.11.2021, 17:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Да знам, целият ТЕХ сектор ще бъде смазан, но вас няма да ви касае.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Харко, не се изказвай безкрайно неподготвен.
Коментар
-
ТАЗИ ГОДИНА ЗА ПОЛУПРОВОДНИЦИ, ДОГОДИНА ЗА ЦЕЛИ!
Коментар
-
ТАЗИ ГОДИНА ЗА ПОЛУПРОВОДНИЦИ, ДОГОДИНА ЗА ЦЕЛИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЕй сега, като затворим тук и цената там скача.
Няма кой да ги захранва с артии купени от тук на безценица.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНека се върнем на фактите,а не на празните приказки и бълнувания за милиарди % ръст.
А те са -9% още втория ден.Не е много привлекателно за бъдещи инвеститори
Кофти,че като се пукне тоя шит ще дръпне и Софикс доста назад,това са ми притесненията.
Тук от 25 сега е 27. Болни фантазии за спад имате.
От една година ги четем такива знахари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеНека се върнем на фактите,а не на празните приказки и бълнувания за милиарди % ръст.
А те са -9% още втория ден.Не е много привлекателно за бъдещи инвеститори
Кофти,че като се пукне тоя шит ще дръпне и Софикс доста назад,това са ми притесненията.
Не разбирам овчия ентусуазъм вчера. Вместо това трябва да е СРАМ, че отиваш някъде, където очевидно не ти е мястото, за какво им е ?
Когато поставяш каруцата пред коня, няма как да е успешно. Абе гледайте си бизнеса, продажбите, къде сте тръгнали в Софикс, в Дакс?
В интерес на истината, това абсурдно събитие - Бай Ганьо във Франкфурт, съвпада по време с един невиждан балон в технологичния сектор, в който по всичко личи, че се надига огромен ЧЕРЕН ЛЕБЕБ, този който още едно време Бай Тошо майтапчийски ни е загатнал, за който може да мисли. Тая година завод за полупроводници, догодина за цели. Тези т.н. полупроводници или чипове може би ще изиграят ролята на ЧЕРЕН ЛЕБЕБ, което във случая с тези нечуван балони в този сектор ще е нещо много хубаво - малко да се от малко да се върне нормалността, не може всичко да е само Лещерко, някакви балонни капитализации, време му е. Всички го виждат, а този ЧЕРЕН ЛЕБЕН, никой не можа да оцени и това което се вижда е ,че ще промени и тех сектора - оценките на балоните. Четох статия, да се внимава къде е позициониран човек сега, да се окаже на -90%. Това което всички се подигравате на Хим и ПИБ ще се окажат гранде наудитите балони в тех сектора И моле се сравнявайте с БИГ ТЕХ, там е друга работа, те може и да оцелеят при този ЧЕРЕН ЛЕБЕБ, може и те да ги инсцинират. Ще гледаме мача, най-добре е човек сега ДА НЕ РИСКУВА с ТЕХ акциите.
Коментар
Коментар