If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хм, накара ме да се замисля дали може да ти се изпълни съкровеното желание при един сплит.. Сметката показва че ако раздадат по 3 или 4 акции за всяка, може и да те огрее.. При по-малко съотношение, ще си останеш с чакането като другите камилчета в темата
па то ревърс сплит ша трябва, като гледам как и потръгна на акцийката във Фра
От понеделник - на едноцифрени нива. Цели 35 бройки за деня, един хубав обяд като стойност
и аз много я харесвам тази акция, въобще не съм хейтър. И Митето го харесвам. Ще си купя сигурно, но чакам да падне цената ... да е едноцифрена
Хм, накара ме да се замисля дали може да ти се изпълни съкровеното желание при един сплит.. Сметката показва че ако раздадат по 3 или 4 акции за всяка, може и да те огрее.. При по-малко съотношение, ще си останеш с чакането като другите камилчета в темата
Не мога да си обясня как може да се ощастливява човек от онещастливяването на другите.
За да е щастлив човек трябва и средата/ и околните му/ да са такива.
С болшинството от постовете си г-н Груев се опитва да ме опровергае, но предполагам като добър адвокат, това е игра и блъф от негова страна.
Г'усин ти Груев, по-вероятно не знае на кой свят се намира
как е, върви ли търговията на майната си, че гледам днес цифром и словом 0 сделки. Да ви няпомня ли пак текстът на халтурата - в нея дословно си пишеше, че на майната си имало предостатъчно китайски ребрандировачи и нови не им трябвали. Пишеше и за акциите 2 за 3 - това може да е било служителските, остана само скандинавскич махагон, ама той се оказа, че се обезценил и станал пари за семки - 1-2 милиончета само. Чакаме окончателните данни за годишните продажби и печалби, които ще се окажат минимално нагоре спрямо 2020, докато цената е нарастнала 5 пъти, и загъваме цирка, а инта ми праща едно уиски, ако е успял да кешира овреме
Не мога да си обясня как може да се ощастливява човек от онещастливяването на другите.
За да е щастлив човек трябва и средата/ и околните му/ да са такива.
С болшинството от постовете си г-н Груев се опитва да ме опровергае, но предполагам като добър адвокат, това е игра и блъф от негова страна.
как е, върви ли търговията на майната си, че гледам днес цифром и словом 0 сделки. Да ви няпомня ли пак текстът на халтурата - в нея дословно си пишеше, че на майната си имало предостатъчно китайски ребрандировачи и нови не им трябвали. Пишеше и за акциите 2 за 3 - това може да е било служителските, остана само скандинавскич махагон, ама той се оказа, че се обезценил и станал пари за семки - 1-2 милиончета само. Чакаме окончателните данни за годишните продажби и печалби, които ще се окажат минимално нагоре спрямо 2020, докато цената е нарастнала 5 пъти, и загъваме цирка, а инта ми праща едно уиски, ако е успял да кешира овреме
То Ти напиване нямаш, ама пък СРАМа никаква ти не остнАла...
$Преди година и 10месеца време, бях готов да ти прехвърля 10бр. на ХЕС с депозитарна за да се снимаш с тях от после,...- надъм се да си не забравил, комай много ти усложлива паметта!!!
За избраното ниво по Алтерко и наместването ти, на задницата-разголена върху ден и цена и Дума не обелих(не означава че не усетих!!)!
Тк че седи мирен и гледай да не политнеш сам- там- де си се вторачил!
Човека с акордеона си прибра печалбата и сега си бара "гегата"
Бе ти не знаеш ми-минор (шопен) как звучи на акордеона, какво да кажем за ми-мажор, шот твоето е там некъде, Едно време и аз за първи път разпънах акордеон-хармоника, (имаше една стара градска - "дядо поооопее...дошла е млада баба... да се изповяда") ... на него ми напомня
В положителен смисъл да се тълкува
Коментар