IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ако изобщо я видят. Ледът се пропуква, г-да съдебни заседатели, да влезе убитият
    Толкова ли е трагично положението според теб с бизнеса на Алтерко? Колко продажби ще видим с отчета за годината, интересно какво очакваш. 30% растеж на приходите за 2021 спрямо 2020, или 40% растеж, или 50% растеж, или 60% растеж? Кое според теб е трагичното ниво?

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

Абе тези с покупки над 25 лв., май ще почакат да видят добра доходност. Иначе, досега, си е ракета отвсякъде.
      Ако изобщо я видят. Ледът се пропуква, г-да съдебни заседатели, да влезе убитият
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Защо чак тогава?
        Щото е на Върба в петък

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Колко да почакат, края на януари ?
          Защо чак тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение

Абе тези с покупки над 25 лв., май ще почакат да видят добра доходност. Иначе, досега, си е ракета отвсякъде.
            Колко да почакат, края на януари ?

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
              хейтъри, тролове, камилчета ... защо не се коментира компанията а само се дават епитети на хората ?!? И това го правят хора които имат претенции на инвеститори. Батя, не мога да разбера кои са камилчетата? Би трябвало да са тези дето са се натоварили с хартии? Мисля. че това е логиката

Коментар

• хейтъри, тролове, камилчета ... защо не се коментира компанията а само се дават епитети на хората ?!? И това го правят хора които имат претенции на инвеститори. Батя, не мога да разбера кои са камилчетата? Би трябвало да са тези дето са се натоварили с хартии? Мисля. че това е логиката

Коментар

Не мога да те разбера какво искаш д ами кажеш - ти предложи баса, аз ти уточних условията и ти ги прие. Цената беше 30% нагоре или 30% надолу от тогавашната - кое му е наместването? Винаги съм се старал да бъда максимално коректен в действията си, дори и в анонимен форум! Здраве и успехи ти желая, но мисля, че ще спечеля и двата баса с теб, точно както след месец и нещо ще спечеля и баса с 4Д - просто рядко губя басове
                  още ли не разбра че си клоуна в целия сайт във всички теми
                  някакво его някакво самочувствие че СИ прав във всичко и във всяка акция
                  надменност от всеки пост + някакви яхти някави вътрешари - абе конспирации
                  хейт,завист и омраза към всички които създават НОВИ продукти и се борят да добавят стойност
                  евтин трол в инвестора А Ви знаем кой сте извън него

айде поспрете се а?

отидете ПОНЕ веднъж на ОСА - питайте говорете със собствениците.;абонирайте се за бюлетина; купете си реле или каквото искате и ТОГАВА ЯЖТЕ ФЕКАЛИИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Бид/аск отново е 5/1

Хейтъри и тролове скоро пак ще реват на умряло
                    Ахахахаха, ей го купувача на Амазоня
                    15:48:39 11.70 100 1,170.00
                    14:02:57 11.70 30 351.00
                    13:49:56 12.00 5 60.00
                    09:21:09 11.70 0 0.00

Коментар

Не мога да те разбера какво искаш д ами кажеш - ти предложи баса, аз ти уточних условията и ти ги прие. Цената беше 30% нагоре или 30% надолу от тогавашната - кое му е наместването? Винаги съм се старал да бъда максимално коректен в действията си, дори и в анонимен форум! Здраве и успехи ти желая, но мисля, че ще спечеля и двата баса с теб, точно както след месец и нещо ще спечеля и баса с 4Д - просто рядко губя басове

Ти не ме разбираш???
                      Теб кой ли те разбира тук съвсем не знам , не се притеснявай всичко е минало,- значи ще пиеш
                      каквото си пожелал,- Вземи си смени обувките да почнеш и да разбираж простолюдието!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

То Ти напиване нямаш, ама пък СРАМа никаква ти не остнАла...
                        $Преди година и 10месеца време, бях готов да ти прехвърля 10бр. на ХЕС с депозитарна за да се снимаш с тях от после,...- надъм се да си не забравил, комай много ти усложлива паметта!!!
                        За избраното ниво по Алтерко и наместването ти, на задницата-разголена върху ден и цена и Дума не обелих(не означава че не усетих!!)!
                        Тк че седи мирен и гледай да не политнеш сам- там- де си се вторачил!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Бид/аск отново е 5/1

Хейтъри и тролове скоро пак ще реват на умряло

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Хм, накара ме да се замисля дали може да ти се изпълни съкровеното желание при един сплит.. Сметката показва че ако раздадат по 3 или 4 акции за всяка, може и да те огрее.. При по-малко съотношение, ще си останеш с чакането като другите камилчета в темата
                            па то ревърс сплит ша трябва, като гледам как и потръгна на акцийката във Фра
                            От понеделник - на едноцифрени нива. Цели 35 бройки за деня, един хубав обяд като стойност

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                              и аз много я харесвам тази акция, въобще не съм хейтър. И Митето го харесвам. Ще си купя сигурно, но чакам да падне цената ... да е едноцифрена
                              Хм, накара ме да се замисля дали може да ти се изпълни съкровеното желание при един сплит.. Сметката показва че ако раздадат по 3 или 4 акции за всяка, може и да те огрее.. При по-малко съотношение, ще си останеш с чакането като другите камилчета в темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Г'усин ти Груев, по-вероятно не знае на кой свят се намира
                                От пиене.

Коментар

Working...
                                X