If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А и П/е -то падна толко много, че бай велю тотално се мина
Ще пълним аккции евтинджос,
...нека абдикират колко може повече безхаберници, да заредим и отново ол тайм хай !!!
Евтинджос ша е, проби под 12 евро днес Бълбук!
Орозов очаквал бая повече продажби, не е бил само той...
Наистина се надявах над 10м да направят, но и 9м си е отличен резултат.
Да не забравяме, че задокеанските братя похарчиха по-малко тази година за черния петък.
Няма никакво значение дали са 5, или 50мл.
Техническия анализ,там където тези очаквания на участниците на пазара вече са начертани,казва ,че Лешперко е огромен балон.Пред пукане.И то един от най-големите който аз съм виждал.А аз съм виждал доста.
Няма как.Неминуемо е ! Никой и нищо не може да спре пукането,какво и да направи.
Жалко ,че не може да се шортва.Досега да съм направил маса пари.
Пукането е по-сигурно от това слънцето да изгрее утре.
Единствената неизвестна е КОГА,а не дали.
Не е препоръка
Няма никакво значение дали са 5, или 50мл.
Техническия анализ,там където тези очаквания на участниците на пазара вече са начертани,казва ,че Лешперко е огромен балон.Пред пукане.И то един от най-големите който аз съм виждал.А аз съм виждал доста.
Няма как.Неминуемо е ! Никой и нищо не може да спре пукането,какво и да направи.
Жалко ,че не може да се шортва.Досега да съм направил маса пари.
Пукането е по-сигурно от това слънцето да изгрее утре.
Единствената неизвестна е КОГА,а не дали.
Не е препоръка
Миналата година са били около 320 000 устройства, тази над 400 000 (25% ръст), спрямо 7 млн. лв. миналата година и 9 млн. сега (28.6 % ръст). Кой както иска да го разбира...
Миналата година хартията струваше 3-5 лева.Дори 30% ръст не оправдава цената сега
Миналата година са били около 320 000 устройства, тази над 400 000 (25% ръст), спрямо 7 млн. лв. миналата година и 9 млн. сега (28.6 % ръст). Кой както иска да го разбира...
А и П/е -то падна толко много, че бай велю тотално се мина
Ще пълним аккции евтинджос,
...нека абдикират колко може повече безхаберници, да заредим и отново ол тайм хай !!!
Оххх как си подарявят камилчетата хартишките за без пари, ох ох ох
Първоначално изпратено от гепнато от екстри
Алтерко АД (A4L / ISIN: BG1100003166) („Алтерко“), иновативната компания за IoT продукти за интелигентен дом, отново регистрира впечатляващи продажби на Черен петък (Black Friday) и Кибер понеделник (Cyber Monday). Чрез онлайн магазинa и дистрибуторската мрежа на дъщерното си дружество Алтерко Роботикс ЕООД, специализирано в разработката и търговията с IoT продукти, Дружеството регистрира продажби от над 400 хиляди устройства за домашна автоматизация за общо над 9 млн. лева (4,6 млн. евро) Потребители от над 120 страни по света са се възползвали от специалните оферти и поръчаха своите устройства Shelly, като най-голям интерес се наблюдава в Германия, следвана от Италия, Португалия, Холандия, Австрия и Белгия.
На мен много неща ми правят впечатление Все пак почти 20 години се занимавам с технически анализ
Многото години не са гаранция за настоящ успех. Ето да вземем груйката. Той е най-рано от всички на бфб но тотално пробусна тбс и а4л - алтерко. Алтерко се развива толкова бързо, колкото никое друго дружество на бфб, Затова някои колеги го сравняваха с балонизираното спиди, което държеше първото място по развитие, но вече не е - остана зад алтерко.
Въпрос на време ще е да видим как спиди ще бъде изместено и по капитализация. Няма разумен довод който да мотивира разумните хора да напуснат най-бързо развиващото се като фундамент дружество на бфб
Коментар