Който слезнал, слезнал... Добро брулене на крушата беше. Януари месец дано видим 30ка .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Каролец е при мен. Вероятно дребни играчи некалени в битки като нас
А и може някой лабиляга да се е поддал на глупостите на тролетата в темата.. Такива подаващи се имаше и на 8 и на 10 и на 12 лв... Ще се научат, ама на доста солена ценаА някои като продадоха и акордеон разпъваха
- 1 like
Коментар
-
Хаха, такива сигурни са ми най-забавни! Типично измамено камилче, дето скоро пак ще гледа с влажен поглед как акцията катери!
И докато вие си пискате във форума аз си взех 325 * 22,60
Да видим не съм ли нацелил пак дъното на тази корекцийка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДе да имах куража да се разхождам с повече от 500-700бр.акции от 22,0 до 19, ;- от 24,0 до 18,0 от там на 28,8 до 22,6 ..., но и на това си е пре достатъчно да лисне една две бутилки човек по носа на кораба
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеНа мен Бенч ми продаде, на теб Батя?
А и може някой лабиляга да се е поддал на глупостите на тролетата в темата.. Такива подаващи се имаше и на 8 и на 10 и на 12 лв... Ще се научат, ама на доста солена цена
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хаха, такива сигурни са ми най-забавни! Типично измамено камилче, дето скоро пак ще гледа с влажен поглед как акцията катери!
Да видим не съм ли нацелил пак дъното на тази корекцийкаДо новата продажба на роднински апартамент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
...
Няма как.Неминуемо е ! Никой и нищо не може да спре пукането,какво и да направи.
Жалко ,че не може да се шортва.Досега да съм направил маса пари.
Пукането е по-сигурно от това слънцето да изгрее утре.
...
Да видим не съм ли нацелил пак дъното на тази корекцийка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Кaжи сега, успя ли да разкешиш на 23 кинта,
Непрекъснато бутилки са му в главата и затова стои във форума, че не му стига пиенето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
9 милиона за 2 дена ти какво приказваш, нещо изгуби връзка с разсъдъка ! Здраво Бълбукаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИдеално - 4Д вече ми подготвя бутилката. Вярвам, че има добър вкус
- 1 like
Коментар
-
текстът от 2020:
По време на „Черния петък“ тази година най-активни са били потребителите от Германия, следвани от Италия, Австрия, Португалия, САЩ и Швеция, като поръчки са направени от над 120 държави по света.
текстът от 2021:
Устройства Shelly са поръчали потребители от над 120 страни. Най-голям интерес се наблюдава в Германия, следвана от Италия, Португалия, Холандия, Австрия и Белгия.
И за чий плащахме пр статийки в хамериканско, като съвсем не ни долюбват там? Ма нищо де, то просто "се случи" - считам, че инта ще ми престира баса си преди 4Д, щото той ще се оправдае с очакване на официалните резултати, а пък цената уверено си върви надолу - Франкфурт си се оказа очавканият катализатор. Хайде кажете пак, че сцнаристът, дето ми подхвърли партитурата с постановката Халтурко с 2 антракта, не е бил прав, като изрично беше написал, че на майната си имат предостатъчно китайски ребрандировачи и нови им не требват. Баси режисурата,баси актьорската игра - ма как пък за всичко позна, само памела я чакаше да се появи по-рано, но явно не са им достигнали китите, за да я наемат по-рано, щото то и прахосмученето иска пари
Но аз твърдо вярвам на Димитер (Аллтерко), нищо че имаше само едно мнение тук и веднага го изтри, и стискам яко 15-те акции с надеждата да стана мелионерче. Той (с главно Т) ми е обещал, а и гусин Мартинов се раздаде на максNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар