If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Види ми се, че и други са поразпънали акордеона като гледам как западна тая темата.
А най-съобразителните вероятно тая вечер разпъват и заради добре отплатилия се дрон.
Види ми се, че и други са поразпънали акордеона като гледам как западна тая темата.
А най-съобразителните вероятно тая вечер разпъват и заради добре отплатилия се дрон.
Ами Бат Пеше ,питай "ловеца" на дъна,също имаше и един друг, уж тех.анализатор,но левел минус 1 ,ти ли беше нз,но ................
обем има,но е ЧЕРВЕН (разтоварват самосвалите) .Нали си спомняш петък урока ми за обема през "зеления ден" .Ами всичко се потвърждава на 100% ... Ще трябва пари да ви взимам вече за уроците
И още нещо, днес ще имаме втория по големина дневен червен обем (а,може и първи) откакто е лисната .......А е още 12:30...
Ами Бат Пеше ,питай "ловеца" на дъна,също имаше и един друг, уж тех.анализатор,но левел минус 1 ,ти ли беше нз,но ................
обем има,но е ЧЕРВЕН (разтоварват самосвалите) .Нали си спомняш петък урока ми за обема през "зеления ден" .Ами всичко се потвърждава на 100% ... Ще трябва пари да ви взимам вече за уроците
И още нещо, днес ще имаме втория по големина дневен червен обем (а,може и първи) откакто е лисната .......А е още 12:30...
Обема казваш е червен защото просто са свалили продава цената, това ОК ама тия балъци дето купуват те кви са, кьорави, прости?
Това е самото начало и мисля, че акциите които сега се продават са само на някой от компанията или както са се разбрали да има ликвидност и бройки на другата борса. Едва ли някой купил там в началото на 15, че и 16 бърза да ги метне на 12 и нещо за една седмица време. пак ти казвам, че мисля, че грешиш за тия неща прекалено рано е бе човек
Коментар