If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На другото подобно очаквам да се разпродаде цялата борса и да постигнем 30-40 -50 пъти презаписване
След година може да се пробваме да подобрим рекорда от ИПО-то на Трейса - 1 480 пъти презаписване, щото бяха пуснати поръчки за 32 милиарда лева. Всичко зависи от това доколко централните и търговските банки ще продължат да ни "улесняват".
Аз съм в джаза Инта, не се кахъря, бях го предвидил донякъде, но виждам колко изпълнени поръчки има с 1-2-5-15-20 бр, това са на хората, които, които чакаме да си изкарат парите от банките и са решили да пробват, а пазара ги изхвърли.
Платените уроци са доказано по ефективни от задължителните...
В петъка ще е свободно- без делител,-само с множител !
Що се къхариш? -теглиш чертата и си в джаза
Аз съм в джаза Инта, не се кахъря, бях го предвидил донякъде, но виждам колко изпълнени поръчки има с 1-2-5-15-20 бр, това са на хората, които, които чакаме да си изкарат парите от банките и са решили да пробват, а пазара ги изхвърли.
Вярно е, че хартиите бяха много малко, но този начин на провеждане на ИПО започва да става уродлив и да толерира фондовете и няколко човека от инвеститорите. На другото подобно очаквам да се разпродаде цялата борса и да постигнем 30-40 -50 пъти презаписване
В петъка ще е свободно- без делител,-само с множител !
Що се къхариш? -теглиш чертата и си в джаза
Мдаа, явно акциите на треперещите ръчички са привършили.. много е тънко откъм аск
Аве момче,не си ли научи урока ? бид/аск ги гледат само рибоците ,а филма го прожектира акулата
бид/аск колко е няма значение !
Оня ден се хвалеше че било 5 към 1, пък се срути 10% за един ден
Вярно е, че хартиите бяха много малко, но този начин на провеждане на ИПО започва да става уродлив и да толерира фондовете и няколко човека от инвеститорите. На другото подобно очаквам да се разпродаде цялата борса и да постигнем 30-40 -50 пъти презаписване
Мдаа, явно акциите на треперещите ръчички са привършили.. много е тънко откъм аск
Бастен, поста ти беше много полезен за да се обяснят движенията тук от последните 2 месеца. Влизане на масовката без подготовка с анализ, а само заради тренда. Нормално е след такъв хайп да последва здравословна корекция и прочистване! Е, може би това беше.. порадваха се малко и завистливите хейтъри и тежките им дни ще настъпят отново, както беше цяла година
Поздравления за един от малкото смислени постове, аз си оставих 1/3 от акциите, защото смятам, че може да има скок на показателите с новите серии, ако успеят да се наложат. С тях влизат на нови пазари, може да вдигнат драстично приходите следващата година а и ми харесва, че СЕО-то е отдаден и имам чувството, че работи денонощно
Коментар