Хвала
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеАлтерко АД-София
Представяне на покана за свикване на общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите
20:59
Алтерко АД-София представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 08-04-2022г. от 11:00 часа в 1304, гр. София, пл. Македония № 1 (сградата на КНСБ), ет. 2, Конгресен център «Глобус», зала «Европа», при следния дневен ред:
1. Приемане на рeшение за промени в броя и персоналния състав на Съвета на директорите
2. Приемане на решение за изменение на Политиката за възнагражденията
3. Приемане на решение за определяне на възнагражденията, гаранциите за управление и обезщетенията на новите членове на Съвета на директорите
4. Приемане на решение за изменения в Устава на Дружеството
5. Приемане на решение за обратно изкупуване
ПО ТОЧКА 5. ПРИЕМАНЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ОБРАТНО ИЗКУПУВАНЕ, СЪВЕТЪТ НА ДИРЕКТОРИТЕ ПРЕДЛАГА НА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИТЕ ДА ПРИЕМЕ
СЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ:
Предложение за решение: Общото събрание на акционерите приема решение за
обратно изкупуване на собствени акции при следните условия:
- Цел – осигуряване на акции за изпълнение на програми за стимулиране на
членовете на корпоративното ръководство и служители на Дружеството и негови
дъщерни дружества чрез предоставяне на акции;
- Максимален брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 80 000 броя акции;
- Срок на изкупуване – до 31.12.2022 г.
- Цена на изкупуване – в диапазона от 15,00 лева за акция (минимална цена) до
30,00 лева за акция (максимална цена);
Last edited by tony1975; 26.02.2022, 06:29.
- 1 like
Коментар
-
Алтерко АД-София
Представяне на покана за свикване на общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите
20:59
Алтерко АД-София представи покана за свикване на Извънредно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 08-04-2022г. от 11:00 часа в 1304, гр. София, пл. Македония № 1 (сградата на КНСБ), ет. 2, Конгресен център «Глобус», зала «Европа», при следния дневен ред:
1. Приемане на рeшение за промени в броя и персоналния състав на Съвета на директорите
2. Приемане на решение за изменение на Политиката за възнагражденията
3. Приемане на решение за определяне на възнагражденията, гаранциите за управление и обезщетенията на новите членове на Съвета на директорите
4. Приемане на решение за изменения в Устава на Дружеството
5. Приемане на решение за обратно изкупуване
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тука всички който гълтат вода ,включително и ти, дават акъл на този който им предсказа това потъване.Е това е парадокса....
Само няма на кой да продадат, ликвидността и във ФРА никаква я няма - следва цялостна загуба на капитала по позицията (батя, пак фалитче хехехе).
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеПроблема е че като глътнат вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Батя, напиши им после и кога си продал, да се научат поне с 1-2 лв горница
Да плува както си знае и да гълта вода!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа добавя само че днес имам покупки на 17 и 16,80 лв.
Ще поживеем и ще видим кое профи е било правотърся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не знам дали съм аматьорче, може и така да е, макар че за 20 г. на БФБ средната ми годишна доходност е +26%, което съм чувал от други по-разбиращи, че е доста добре.. знам ли..
Но пък друго съм сигурен.. че ти си едно драскащо и вряскащо човече на което само устата му е голяма, а друго всичко му е мъничко..
На тъпия Инвестор пак не му работи игнор функцията, иначе въобще нямаше и да се занимавам със смешко като теб, който днес го има а след няколко месеца го няма.. или поне ника муКато теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе знам дали съм аматьорче, може и така да е, макар че за 20 г. на БФБ средната ми годишна доходност е +26%, което съм чувал от други по-)
Никой голям играч никога няма да тръгне да се хвали по форумите.
Плюс,основното е да се гледат фактите ,а не празните приказки като твойте.Преди месец-два ловеше дъна ,тогава ти казах,че ще глътнеш вода,така и стана.Не знам аз ли изчезвам,но тогава ТИ изчезна изведнъж.Миналия месец на голямото клане,пак ТИ изчезна цял месец.Та, както казах,празните приказки пред кварталните бабички,пред хора който разбират,не вървят !
И отделно си нервен от загубите.А от ловец на дъна има само едно нещо, което е по-опасно.Нервен ловец на дънаLast edited by petrg5s; 24.02.2022, 16:50.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Ако си умен както казваш, възползвай се "простотията" на другите. Нямам тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Не разбираш какво казвам,защото си аматъорче.
В случая грешката ти е ,че не правиш разлика между МЕСЕЧЕН и ДНЕВЕН тренд.За теб всичко е едно, и то едно нищоКак искаш да разбереш ?Не става
Но пък друго съм сигурен.. че ти си едно драскащо и вряскащо човече на което само устата му е голяма, а друго всичко му е мъничко..
На тъпия Инвестор пак не му работи игнор функцията, иначе въобще нямаше и да се занимавам със смешко като теб, който днес го има а след няколко месеца го няма.. или поне ника му
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Добре де защо точно 15 лева........не може ли да е 14 или 16?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнениеУНИКАЛНА БЪЛГАРСКА ПРОСТОТИЯ САМО НА БФБ!
Коментар
Коментар