If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След като е под ЕМА 100 и RSI (14) = 12, колко ли още да пада цената?
Няколко въпроса към по опитните инвеститори тук. Ако се окаже, че изпълнят прогнозата за 2022 от 50% ръст на приходите (без да я надхвърлят като 2021) и запазят нет профит марджина, колко би следвало да бъде цената на акцията другата година по същото време?
Дали целият този потенциален ръст е изконсумиран вече в сегашната цена?
Само минавам да ви кажа, че цената вече е под ЕМА 100
След като е под ЕМА 100 и RSI (14) = 12, колко ли още да пада цената?
Няколко въпроса към по опитните инвеститори тук. Ако се окаже, че изпълнят прогнозата за 2022 от 50% ръст на приходите (без да я надхвърлят като 2021) и запазят нет профит марджина, колко би следвало да бъде цената на акцията другата година по същото време?
Дали целият този потенциален ръст е изконсумиран вече в сегашната цена?
Кво да натискам ве Шаро ? Аз всеки ден си пиша едни и същи работи
Ето и днес същото.456-та поредна графика и едно и също.Балонерко принтира типичен връх.Като по учебник ! И то на МЕСЕЧНА графика !!!
Това го пиша за оня аматъор Батя ,че той ги бърка дневните отскочета с месечния тренд и обратното.Общо взето пълна каша му е в главата.А и бат Пеше и той ще разбере сега, защо миналата месечна свещ е бесилката ,а не по предишната
Ама аз като говоря,не приказвам .
Иначе 21 му е месечна и дневна подкрепа,трябва да му издържат коленете иначе може и да има болка....
Натискай Петрунке. Уж обещаваш, а накрая пак лъжи.
Кво да натискам ве Шаро ? Аз всеки ден си пиша едни и същи работи
Ето и днес същото.456-та поредна графика и едно и също.Балонерко принтира типичен връх.Като по учебник ! И то на МЕСЕЧНА графика !!!
Това го пиша за оня аматъор Батя ,че той ги бърка дневните отскочета с месечния тренд и обратното.Общо взето пълна каша му е в главата.А и бат Пеше и той ще разбере сега, защо миналата месечна свещ е бесилката ,а не по предишната
Ама аз като говоря,не приказвам .
Иначе 21 му е месечна и дневна подкрепа,трябва да му издържат коленете иначе може и да има болка....
Защо е този ужасяваш дъмп днес ? Ами заради контра индикатора хахах
С очакването ще си останете
Натискай Петрунке. Уж обещаваш, а накрая пак лъжи. Чакам в ниското, а накрая пак ще се докажеш, като индикатор за покачване.
Тъкмо съм осигурил яко кеш и чакам прогнозата ти да се сбъдне.
Коментар