Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Чакам ви на 15. Лека и спокойна вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеТехнологиите зад океана пак потънаха. Лошо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
От години наред не знам нищо за ЕУБГ / с изключение на сделката за ЧЕЗ, разбира се/, нито съм чул някой да го търгува. Не че съм фактор, но преди време поне се коментираше, а сега имам чувството, че си го цъкат само техните си хора. Някой от тук търгува ли го?Но да, не е за хора със слаби сърца
Двойно дъно имаме при Алтерко, това ли показваш Агресивен? Еми хайде, дано от тук е обръщалката и хейтърите - разбирачи пак да посърнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Така е, но виж че вече не са особено тежки.. Алтерко, ЕУБГ и Софарма задават посоката и темпа. Пък и при подновяване на бичия тренд, може вече да дойде ред да отлепят малко и магаретата от земята
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХайде, хаирлия да е!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
От години наред не знам нищо за ЕУБГ / с изключение на сделката за ЧЕЗ, разбира се/, нито съм чул някой да го търгува. Не че съм фактор, но преди време поне се коментираше, а сега имам чувството, че си го цъкат само техните си хора. Някой от тук търгува ли го?
- 1 like
Коментар
-
Така е, но виж че вече не са особено тежки.. Алтерко, ЕУБГ и Софарма задават посоката и темпа. Пък и при подновяване на бичия тренд, може вече да дойде ред да отлепят малко и магаретата от земятаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Прекалено много котви бе Батя в индекса !Хим./ТИМ/ групата как се дърпат, ами на Хари банката ?
Трябва нещо генерално да се промени при тях, че да тръгнат !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Няма такива филми! Флагманчето Алтерко почне ли да катери, ще дръпне целия индекс след него. Гаранте!Хим./ТИМ/ групата как се дърпат, ами на Хари банката ?
Трябва нещо генерално да се промени при тях, че да тръгнат !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
В късия има много дървета, които може да падат изгнили вече проядени от бръмбари,
докато алтерко може да се вкара в статистиката за репо на динозаварката.
Така, че Хем едното надолу, другото нагоре а за агресивния - двоен профит, ако е барнал дъно
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар