Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
В това интервю с Ники Мартинов говорим за бъдещето на Алтерко, ИмПулс и beam пазара.Как се справя Ники с отговорността да управлява публична компания на beam...Last edited by tony1975; 07.02.2022, 19:56.
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
и да се върне над 20 ще продадеш ли? Беше и над 25 и не продаде
пп. ако няма да продадеш какво те интересува колко ще е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Не й приляга да е под 20 лв. на тази акция..... мисля, че още тая седмица ще се върневе твърдо над 20
пп. ако няма да продадеш какво те интересува колко ще е ?Last edited by petyob; 06.02.2022, 23:12.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСтранна работа са нашите ПФ - нито ПФ Доверие, Алианц, ДСК или пък ОББ(НН) притежават акции на Алтерко към 31.12.21г.! Нямат дял в компанията, която върна индекса над 600пункта, която е в топ10 на очакванията и за настоящата година, компания с добра прозрачност и дори предпочитания от тях дивидент...не ги разбирам тези хора! Дано вливането в ОББ, помогне поне на бившето НН да осмисли инвестициите си.
- 1 like
Коментар
-
Странна работа са нашите ПФ - нито ПФ Доверие, Алианц, ДСК или пък ОББ(НН) притежават акции на Алтерко към 31.12.21г.! Нямат дял в компанията, която върна индекса над 600пункта, която е в топ10 на очакванията и за настоящата година, компания с добра прозрачност и дори предпочитания от тях дивидент...не ги разбирам тези хора! Дано вливането в ОББ, помогне поне на бившето НН да осмисли инвестициите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bebson Разгледай мнение
Готска табличка. Напомня ми, че преди последното надуване Тесла се търгуваше на 6 пъти продажбите. Тесла, която удвоява продажбите си на всеки две години, строи два нови завода, миналата седмица репортна маржове много близки до тези на Епъл, които произвеждат телефони, и free cash flow от близо 3 млрд долара. Алтерко преизпълнява плановете, а ние преизпълняваме оценката)
При едните ударението е на "Е", при другите - на "A" !Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЕто какво ни обещаха от Алтерко през 2020г. - мисля, че преизпълниха плановете си отдавна и нямаме причина да сме недоволни. През 1-во трим на 2022г. са в продажба нови продукти от плюс и про-серията, както и много добре приетото Shelly TRV. Надявам се и отчета за 1трим да ни изненада приятно. Успех!
)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
Разбира се!
Има някои понятия като risk reward, market risk, sector risk, minority discount etc
....
На този риск оценката ми е под 3
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеВ случай, че това е професионалното Ви мнение, ще можете ли да аргументирате цитираната стойност?
Има някои понятия като risk reward, market risk, sector risk, minority discount etc
По-просто! ако премериш възвръщаемост с рисковете, които посрещат, като инвестираш в такова дружество, то следва да се има предвид колко е ликвидно, колко е рискът на следващият отчет да изчезнат резултатите, колко феър и прозрачни са действият на мажоритаря и така нататъка!
Да не се връщам при първоначалното пласиране, но остана горчив вкус в устата как се пласира, после излиза инфо, после някой друг купува, после се надъхва тълпата.... много жалка манипулация
Но, ако оставим глупостите - рискът е на лице!
Той се нарича world supply chain!
Има огромни проблеми с това и повярвай те само ескалират, а не се намира решение! Алтерко няма производство, лошо!, чака доставка да се сглоби нещо и да продаде и ако не се достваи чарколяка, музиката спира да звучи, продажбите заминават и печалбата също.
На този риск оценката ми е под 3
IM d best
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеКато удяри fair value-то от 3 лв./акция ще купя и аз, но за 100 лв. само!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
На мен пък ми прилича на глава и рамене и да ходи къде 12 кинта.IM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ сега кой ще пише в немския форумЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Че доста дълъг и тлъст сезон се очертава.Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар