Газ...газ до ламарината!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Аз си мисля, че това ще е най-бързорастящата акция до края на годината, особено ако падне още, ама да видим, поне 2 лв. на акция трябва да има печалба за тази година....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Къв майстор ,то по-голяма риба от теб има ли?
И нали фигурата "Двойна гънка" бе чупена,защо си купил ? Малко бинго викаш с демо акаунта
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеРибарче, много те е яд като гледаш как играят майсторите в борсовата игра, нали?
И нали фигурата "Двойна гънка" бе чупена,защо си купил ? Малко бинго викаш с демо акаунта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеВчерашните ми покупки тук и при трейдинга светят в зеленоТи от Нова година си -30% поне по всички позиции сумарно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеРибарче, днес пак купих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Да, но аз познах, а ти - НЕ! Това май е основната разлика (освен това, че аз държа кеш, а ти хартийки)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеРибарче, днес пак купих
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
Я да видим кой в скоро време ще си купи с 10 лева по-ниско.
Написаното е през ноември, оттогава ви говоря за 15 лева. Треперят ли ви ръчичкитеНадолу!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеАз съм аут, постигнах си малко над 100% доходност. Останете си със здраве
Написаното е през ноември, оттогава ви говоря за 15 лева. Треперят ли ви ръчичките
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеТам отива откъдето е тръгнала - от 1,50! елха!
Коментар
Коментар