Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеМного съжалявам, но операция обявена в X3news не е РЕДНО да бъде обяснена на ОС!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНа ОСА беше обяснено подробно за извънборсовите сделки.
Няма нищо нередно и подмолно в тях, само търсим под вола - теле.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, честно казано този път и на мен не ми харесва това изпълнение! Защо трябва да е извънборсово и на цена с близо 10% над текущата пазрна?!
Черна точка записвам!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеСигурно извънборсовите сделки сега са по-важни от борсовите, щото тук тъговията е замряла!
Няма нищо нередно и подмолно в тях, само търсим под вола - теле.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение... мишоци мълчите сега.....чичо ви. Вълчо- Пт Германия лекинко ви по запуши неориентираните усти... временно!Кажи ся кога ще купите Амазон УСА
09:15:47 9.60 0 0.00
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Мара Денчева, нали си ми селски, спри да излагаш града, славито достатъчно се постара... казах ти ела на събранието да поговорим...и само да добавя март месец амазон USA са ни потърсили и сме подписали договор с тях както за техническо сатрудничество така и за продажби в Америка... тъй че аз лично очаквам и от там да изскочи зайче...разочаровани сме от липсата на кетъринг... затова може да мрънкаш с нас ако искаш!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Хората си вдигат прознозите за годината и очакват 43% ръст на приходите, а ти казваш, че била нулева и нямало да бият инфлацията. Каква инфлация очакваш?
сега се загледах и в тройката начело - късащият от залъка си е ясен, другият бил шефче на една рекламна агенция, та явно е ползвал контактите си, а Dimitar allterco явно е топлата бургаска връзка. Това обяснява почти всичко със случването, останалото е история, чийто край е ясен и за двете страни в спора, да видим кой ще познае
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, значи тази година ще им е нулева, няма да бият и инфлацията горе-долу.
тони, усоех, дано ти е малък процент от портфейла
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мерси, значи тази година ще им е нулева, няма да бият и инфлацията горе-долу.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Спомням си, че в проспекта когато правиха увеличение на капитала бяха прогнозирали 82 млн. лв. приходи за 2022-ра. От уведомлението, което колегата е публикувал гледам, че сега прогнозата им за тази година е 43,5 млн. евро (85 млн. лв.). Ако успеят да ги стигнат, ми звучи като да са си изпълнили прогнозата. А форуърд п/е ми се струва някъде около 20.
тони, усоех, дано ти е малък процент от портфейлаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар