Първоначално изпратено от спекуланта
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by Спекулант79; 08.08.2023, 22:49.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
На теб ако нещо не ти харесва,не ме чети !
Малко е раздразнителен след като шорти най дългата печеливша серия на ДАУ за последните 100 години размина Дрона, а и сега това с Алтерко направо му разби психиката
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, поздравления изкарали сте приличен доход, а пък и за няколко месеца прави над 100% годишна доходност. Супер! Въпроса е в какво да влезат тези пари, че да продължат да носят голяма доходност?
Относно обема ... вчера в Германия има 13 500 (което е повече от Януарския и Априлския обем) с днешните 5 200 минахме и Февруарския обем само за два дни. Нереалистично е да очаквате обеми от 15-20к на ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Точно този въпрос щях да задам на по-знаещите тук. Тези оценки генерирани от един Бог знае какви алгоритми релевантни ли са според вас? Навсякъде изкарват таргет цената около това число и ми интересно дали това е релевантно или не трябва въобще да му обръщаме внимание.
Ето Ви две по-стари оценки от 6.12.2022
https://www.boerse-frankfurt.de/nach...6-10f162d473e0
и от 02.03.2023
https://www.boerse-frankfurt.de/nach...8-bb3fe529e6a5
Сам си преценете дали резултатите от анализите им се случват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеMontega явно гледат друго ...ето днес пак викат: - корекция, некорекция тук цената ще е 52лв до 12месеца и поздрави на великите анализатори от форумЪт на Инвестор.бг
"Original-Research: Shelly Group AD (von Montega AG): Kaufen
Original-Research: Shelly Group AD - von Montega AG Einstufung von Montega AG zu Shelly Group AD
Unternehmen: Shelly Group AD
ISIN: BG1100003166
Anlass der Studie: Update
Empfehlung: Kaufen
seit: 08.08.2023
Kursziel: 52,00 BGN
Kursziel auf Sicht von: 12 Monaten"
https://www.boerse-frankfurt.de/news...3-ae847b7a656b
Коментар
-
Цялата ми позиция е над 50+ % за само няколко месеца.Предоволен съм
Ликвидността е ниска и днес 1200 акции бутаха цената с 6% .Уж много "ниски" нива бяха и всеки искаше да купува ,пък такова нещо не се видя.
Относно обема ... вчера в Германия има 13 500 (което е повече от Януарския и Априлския обем) с днешните 5 200 минахме и Февруарския обем само за два дни. Нереалистично е да очаквате обеми от 15-20к на ден!
- 1 like
Коментар
-
Montega явно гледат друго ...ето днес пак викат: - корекция, некорекция тук цената ще е 52лв до 12месеца и поздрави на великите анализатори от форумЪт на Инвестор.бг
"Original-Research: Shelly Group AD (von Montega AG): Kaufen
Original-Research: Shelly Group AD - von Montega AG Einstufung von Montega AG zu Shelly Group AD
Unternehmen: Shelly Group AD
ISIN: BG1100003166
Anlass der Studie: Update
Empfehlung: Kaufen
seit: 08.08.2023
Kursziel: 52,00 BGN
Kursziel auf Sicht von: 12 Monaten"
https://www.boerse-frankfurt.de/news...3-ae847b7a656bLast edited by tony1975; 08.08.2023, 18:35.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеПрекалено много си се загрижил за чуждите пари
няма нужда чак толкова,
но в знак на солидарност с тебе, ще изчакам да ми падна и на мен на 50% и тогава ще продам
Анализирам акцията,така както го правех на 30 ,после на 17 и сега тук
На теб ако нещо не ти харесва,не ме чети !
Коментар
-
Цялата ми позиция е над 50+ % за само няколко месеца.Предоволен съм
Реването го виждам от теб обаче и подобните ти ,който ги е страх,че цената ще се срути и за пореден път ще лапате мухи
Прекалено много си се загрижил за чуждите пари
няма нужда чак толкова,
но в знак на солидарност с тебе, ще изчакам да ми паднe и на мен на 50% и тогава ще продамLast edited by Yori; 08.08.2023, 18:37.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеРибарче,
продаде на 23 и сега орева орталъка
Реването го виждам от теб обаче и подобните ти ,който ги е страх,че цената ще се срути и за пореден път ще лапате мухи
И гледайки SP500 точно това и ще се случи
Ликвидността е ниска и днес 1200 акции бутаха цената с 6% .Уж много "ниски" нива бяха и всеки искаше да купува ,пък такова нещо не се видя.Last edited by petrg5s; 08.08.2023, 17:31.
Коментар
-
Какви са тея маркет мейкъри аз да им казвам,не знам
Но има много да се наваксва,а и тук цените се изтърваха и се надуха с хелии
22-24 е реалната цена и това преди да крашнат борсите
продаде на 23 и сега орева орталъка
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеШели Груп навлезе в последната си спекулативна фаза ------ Балонерко.Кога ще пукнат балона,предстои да разберем,но очевидно ,маркет мейкърите още не са разбрали ,че почна корекция по световните фондови борси
Но има много да се наваксва,а и тук цените се изтърваха и се надуха с хелии
22-24 е реалната цена и това преди да крашнат борсите
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениеАлтерко е ясен ама само аз ли забелязвам че Импулса изостава все пак нали имат голяма експозиция тук..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, колега ... изтри ни по един месец от живота с лека ръка
Е, то това си е пазарЪт,- страхове и алчност!
Мислех си за "септемврийчетата", - но вече трябва да гледаме и за октомврийчетата с какви резултати ще започнат.
А дали ще има замезване, преди да тръгнат на школото,- кой да ти каже!
Пьотър плет плете, по пет пръта преплита,- все някъде ще трябва да се вплете
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар