IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Има интерес от чужбина. Колега беше споделил - ако се разровите в X, разни value търсачи са я надушили и за тях оценката е друга. Някои дори я сравняват с XPEL и даже APPLE. Тези хора няма да продадат спекулативно. И на мен ми се иска да корегира, та да допълня но....

И аз се забавлявам за сега,- тук опита ми липсва, но картинката която качих последно по тази позиция ми дава куража да изживея нещо непреживяно до сега в моя 70каледарен летопис.
    Какво пък толкова,- няма да е първият "еднорог",- но що да не е първото еднорого ШеелллиЙ закърмено ... на (няма да списвам повече, но ОТДАВАМ ПОЧИТ на откривателя)!!! и пожелавам ЗДРАВЕ,- другото е негова ПРИРОДА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Свръхкупена е, прав си. Въпросът е кога всички ще решат да прибират, защото ще стане точно обратното стабилно движение надолу. Според мен тук не е релевантен какъвто и да е било технически анализ. Според какви ли не сайтове, както беше казано по-долу, тя е overbought от около 30-на лв някъде. Това беше подминато като бърз влак малка гара.

Целта май е около 50 на книга и ще стане интересно там и къде надолу ще коригира. Не е ясно тия големи бидове, които минаваха дали са на хора, които се занимават отдавна или са на други хора.Първите просто биха купили още, ако имат свободен кеш, другите биха разтоварили всичко на секундата.
      Има интерес от чужбина. Колега беше споделил - ако се разровите в X, разни value търсачи са я надушили и за тях оценката е друга. Някои дори я сравняват с XPEL и даже APPLE. Тези хора няма да продадат спекулативно. И на мен ми се иска да корегира, та да допълня но....

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

И с какво ще ти е полезно това?
        Не помниш ли че разни "експерти" още на 27 лв. я обявиха за свръх купена, абсолютен връх и балон, но това не й попречи да нарасне с още 60% от тогава!

Докато търсенето е по-голямо от предлагането цената ще расте. На няколко пъти се видя, че след корекция с 2-3% кандидат продавачите губят сили, а купувачите започват да се цакат кой да е пръв на бида. И акцията отива на ново връхче. Така че... Лет дъ профит рън е играта
        Свръхкупена е, прав си. Въпросът е кога всички ще решат да прибират, защото ще стане точно обратното стабилно движение надолу. Според мен тук не е релевантен какъвто и да е било технически анализ. Според какви ли не сайтове, както беше казано по-долу, тя е overbought от около 30-на лв някъде. Това беше подминато като бърз влак малка гара.

Целта май е около 50 на книга и ще стане интересно там и къде надолу ще коригира. Не е ясно тия големи бидове, които минаваха дали са на хора, които се занимават отдавна или са на други хора.Първите просто биха купили още, ако имат свободен кеш, другите биха разтоварили всичко на секундата.

Коментар

• Първоначално изпратено от p Разгледай мнение

Ще драснеш ли някой коментар по картинките.
          Мисля че се вижда че акцията е свръх купена и на двете борси, като на БФБ е по-ярко изразено, пък цената е по ниска
          И с какво ще ти е полезно това?
          Не помниш ли че разни "експерти" още на 27 лв. я обявиха за свръх купена, абсолютен връх и балон, но това не й попречи да нарасне с още 60% от тогава!

Докато търсенето е по-голямо от предлагането цената ще расте. На няколко пъти се видя, че след корекция с 2-3% кандидат продавачите губят сили, а купувачите започват да се цакат кой да е пръв на бида. И акцията отива на ново връхче. Така че... Лет дъ профит рън е играта
          Last edited by Батя; 27.08.2023, 16:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
            Ще драснеш ли някой коментар по картинките.
            Мисля че се вижда че акцията е свръх купена и на двете борси, като на БФБ е по-ярко изразено, пък цената е по ниска

Коментар

• Голяма графика

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

може би пресъздава еуфорията от 2007г, но не съм бил участник тогава. Котировките са едно, реалните печалби са когато се превърнат в пари. Ясно е, че голямата маса още са в "хартии", щом цената расте. Дали тази еуфория ще продължава или ще се случи нещо, така че хората ще искат да си вземат екселските печалби ... може да си представим какво би станало тогава
                Нищо общо с тогавашната еуфория ! По онези времена всичко хвърчеше нагоре, докато сега ръста е при определени компании и то не защото са модерни, а защото показват резултати и потенциал.

Коментар

• Ситуацията може да се окаже по-близко да тази с листването БТК и да фокусира вниманието върху борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

А точно, На курбан станаха всички увиснали под котировките
                    Алтерко тотално разби всички антични представи за бфб-състояние и бфб-дружества. .
                    може би пресъздава еуфорията от 2007г, но не съм бил участник тогава. Котировките са едно, реалните печалби са когато се превърнат в пари. Ясно е, че голямата маса още са в "хартии", щом цената расте. Дали тази еуфория ще продължава или ще се случи нещо, така че хората ще искат да си вземат екселските печалби ... може да си представим какво би станало тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Алтерко тотално разби всички антични представи за бфб-състояние и бфб-дружества. .
                      Така си е, такава компания не сме виждали! Със сигурност много хора са го пропуснали просто защото не е за вярване, на принципа - твърде е хубаво, за да е истина! И за това не мога да кажа, че го намирам за изненадващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

шилето много едричко стана ... да не е година на курбана -2025г?

Коментар

• New devices to be presented at 31st of August, just before IFA Berlin 2023

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

12,2025 ще е годината на Еднорогото ШиллЕее
                            шилето много едричко стана ... да не е година на курбана -2025г?
                            Last edited by petyob; 26.08.2023, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

12,2025 ще е годината на Еднорогото ШиллЕее

Коментар

• Коментар

Working...
                                X