Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеВ момента акцията е малко по-високо оценена от върха в края на 2021.
Само,че тогава влизахме в мечи пазар, а сега влизаме в нов бул маркет.
Ако корегира до 40 ще се чудя откъде да събера кеш да купувам,но дали...
На кое сме влизали в мечи пазар и на кое в бичи? Тук хептен се обърка.Пазара е БИЧИ още оттогава ,спада бе корекция,а не мечи пазар
И на 93.3 СЕДМИЧНО RSI да казваш,че щяло да коригира САМО и евентуално 10% до 40лв,след като е направил 150% ръст от есента ,ми се струва меко казано непрофесионало
Компанията е напомпена с 1200% ръст за само 3 години ! 55% е за последния месец ! Какъв растеж още те гони?
Тук след върха само ще пада.....с годиниLast edited by petrg5s; 31.08.2023, 11:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеВ моментаLast edited by petrg5s; 31.08.2023, 11:45.
Коментар
-
В момента акцията е малко по-високо оценена от върха в края на 2021. Само,че тогава влизахме в мечи пазар, а сега влизаме в нов бул маркет. И перспективите са по-ясни. Виждат ги не само в България. Толкова хора още не могат да разберат, че Шелито е софтуерна компания маскирана като продавач на хардуер. Също както Епъл не просто продава смартфони, а изгражда цяла екосистема и буквално отказва конкуренцията.
Предполагам ще щурмува 50-ката и малко ще се кротне. Ако корегира до 40 ще се чудя откъде да събера кеш да купувам,но дали...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениебля бля
Това не е като брането на ягоди в Англия
https://i.imgur.com/SwV04GO.png
Last edited by petrg5s; 31.08.2023, 10:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениено пък ми харесва допускането ти че може и да не е върха това, да не би сега чертичките да ти говорят друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеШелли койн не е интересна вече. Удари ли върха(ако вече не е ) веднага се превъща в нетъргуваема акция близките 3-4г.Също като Агрия след големия ръст ,само падане ,1-2г минимум !
Отделно тук изнасилиха много по-грубо,съответно болката ще е по-голяма от Агрия.
Единствената неизвестна е кой къде ще вземе профит.95% обаче няма да могат да го направят на добри нива
но пък ми харесва допускането ти че може и да не е върха това, да не би сега чертичките да ти говорят друго?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Разбира се че съм Разбирач. Тези нива които съм посочил са много важни във ВРЕМЕВАТА Рамка на Графиката- Всеки запознат би трябвало да ги наблюдава и следи. Ако цената отиде над тях и после слезе е сигурен знак че ръста е свършил своя потенциал .Какво като съм ги посочил-цената не е паднала под тях и се следи следващото ниво и т.н и т.н.Сега след като акцията пренарисува два пъти Времевата рамка актуалното ниво е 46,875 -ако цената падне под него ............
Но репликата ми бе за начина по който ползваш Фибоначи -според мен е грешен.Успех с Фибоначи -това е супер мощен технически инструмент стига да знаеш как да го ползваш.Успех.
Познаване на сривове след месеци и след скокове с над 50% не върши работа, ако след прогнозата ти за спад на цените цената е скочила с 50% после и да падне с 80% файда от прогнозата няма
Ако вие с петърчо слагахте пари на прогнозите си за срив след 50% ъп сте фалирали и това че цената после е паднала с 80% даже и морално удоволетворение не ви носи
Коментар
-
Шелли койн не е интересна вече. Удари ли върха(ако вече не е ) веднага се превъща в нетъргуваема акция близките 3-4г.Също като Агрия след големия ръст ,само падане ,1-2г минимум !
Отделно тук изнасилиха много по-грубо,съответно болката ще е по-голяма от Агрия.
Единствената неизвестна е кой къде ще вземе профит.95% обаче няма да могат да го направят на добри нива
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Ето едно мнение на човека, който ще ми обяснява как се ползва Фибоначи
Гледай какви ''разбирачи'' имало тук
Но репликата ми бе за начина по който ползваш Фибоначи -според мен е грешен.Успех с Фибоначи -това е супер мощен технически инструмент стига да знаеш как да го ползваш.Успех.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Кажи му че който го е учил да ползва Фибоначи му е взел парите и е избягал.
Гледай какви ''разбирачи'' имало тук
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар