Браво за новите устройства! Определено са стъпка, в посока увеличение на маржа на печалбата и ефекта няма да закъснее.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение...Сега след като акцията пренарисува два пъти Времевата рамка актуалното ниво е 46,875 -ако цената падне под него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Разбирач щеше да си, ако си държеше малкото хартишки, а не да си ги хвърлил за без пари на 30 лв
Когато една хартишка се вдигне над 40% - винаги, се появят и разните продавци. Е добре сте дошли под котировките. Особено интересно става, когато продавците увиснат двойно отдолу, - под първото фибо.
Да не говорим, че по-страхливите спекулантьори се разпродават и на 23%, 15%, 9% .... все фибо на фибо на фибото ... тн, нива
Тая хартишка ще ви хака яко с техническия анализ.Ще е Христоматиен пример, за това как чартовете ви поставят на динена кора!
1111+ че го казваш в прав текст,- ей това му показах на 17,08, за подчертаното няма място все още за оценка, но тайминга е там..., а полосата кой как иска да я дели!!!
"17.08.2023, 20:19
Тук се виждат много неща, но трябва и поглед за целта;
(иначе казано- една "драсканица") , от един ХакардионисстТ
https://postimg.cc/jWFzdTf7
ще ме простите за предисторите, драскано е ноемри 22г. с очаквания докато еднис тояги будеха мечките!
Но е показно време на "преход" за очаквана цена и безхаберие за широката полоса ... за такава"
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеБлизо 1200% за 3 г.
В криптото не се правят вече такива движения...
https://www.investor.bg/a/444-novini...zhili-na-tesla
... ако не Ви се чете цялата статия 18318% за десет години, без да броим следващите три години...
Та какво казвате колега 55% доходност за няколко месеца! Ако си бяхте взели на IPO-то и държахте до сега щяхте да имате 70% средногодишна доходност и то без дивидентите...
Някои играят малките движения, други големите!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
За тайминга както писах акцията вероятно няма да обърне дългосрочно преди нови върхове за Насдак и Крипто.
Също Сигнал че нямаме връх е , че не е влязал масовият учасник. Той влиза в края. Тук се знаем, говоря за съвсем нови рибоци.
Акцията няма нищо общо с крипто и сравнително скоро ще гледате от перона, как отминава тука влака
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
Разбира се че съм Разбирач. Тези нива които съм посочил са много важни във ВРЕМЕВАТА Рамка на Графиката- Всеки запознат би трябвало да ги наблюдава и следи. Ако цената отиде над тях и после слезе е сигурен знак че ръста е свършил своя потенциал .Какво като съм ги посочил-цената не е паднала под тях и се следи следващото ниво и т.н и т.н.Сега след като акцията пренарисува два пъти Времевата рамка актуалното ниво е 46,875 -ако цената падне под него ............
Но репликата ми бе за начина по който ползваш Фибоначи -според мен е грешен.Успех с Фибоначи -това е супер мощен технически инструмент стига да знаеш как да го ползваш.Успех.
Когато една хартишка се вдигне над 40% - винаги, се появят и разните продавци. Е добре сте дошли под котировките. Особено интересно става, когато продавците увиснат двойно отдолу, - под първото фибо.
Да не говорим, че по-страхливите спекулантьори се разпродават и на 23%, 15%, 9% .... все фибо на фибо на фибото ... тн, нива
Тая хартишка ще ви хака яко с техническия анализ.Ще е Христоматиен пример, за това как чартовете ви поставят на динена кора!Last edited by AF Debugger; 31.08.2023, 18:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Майстора си е майстор
Най-накрая адекватен коментар !
Макар,че не подържам мнението за 200,та даже и над 50-60 , за дргугите неща е прав
Много точно набл'дение за Нвидиа !!! Ако погледнеш годишна графика ще видиш,че има задължително , 90% връщане минимум 40% от текущи нива до ~300 или през 2024 или още през тази.Ако качи още ,още по-голям ще е спада
Върха за всички времена на Нвидиа от кораба майка дават септември ,докато тук сме много близо,ако не сме и го ударили.Елиът едва ли работи на БФБ,така че, може и не сме в трета вълна.
Кое точно те интересува за тайминга в последното ти изречение?
Също Сигнал че нямаме връх е , че не е влязал масовият учасник. Той влиза в края. Тук се знаем, говоря за съвсем нови рибоци.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
брой сделки
Turnover in euro 148,607 Turnover in units 6,098 Price fixings 25 Closing price prev trading day 24.30 Day range 23.60 / 24.80
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
С това "движение" само се отваря разликата между тук и Германия....47.33 еквивалент там в момента...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеСпускане надолу...........................
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеСпускане надолу...........................
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеКорелацията е със Nvidia. И двете акциите влизат в еспоненциален растеж след корецията от 2022. За разлика примерно от епъла и майкрософт които са по стари компании и покачването е по слабо и е към своят край от този цикъл.
Вероятно тук сме в трета вълна.. Акцията ще обърне когато и криптото направи нови върхове. Така че в момента сме далече от този момент според мен. Ако сравним с 2007 вероятно сме 2006. Не изключвам цена и от 200 . Но за мен е по важен тайминга относно криптото и Дау и Насдак както споменатата Нвидия.
Най-накрая адекватен коментар !
Макар,че не подържам мнението за 200,та даже и над 50-60 , за дргугите неща е прав
Много точно набл'дение за Нвидиа !!! Ако погледнеш годишна графика ще видиш,че има задължително , 90% връщане минимум 40% от текущи нива до ~300 или през 2024 или още през тази.Ако качи още ,още по-голям ще е спада
Върха за всички времена на Нвидиа от кораба майка дават септември ,докато тук сме много близо,ако не сме и го ударили.Елиът едва ли работи на БФБ,така че, може и не сме в трета вълна.
Кое точно те интересува за тайминга в последното ти изречение?Last edited by petrg5s; 31.08.2023, 13:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
не, може още много да се вдига. Според мен се превърна в "чиста" акция и се откъсна от фундамент и активи. Има само една вяра, че е разтежна, макар, че между 1во и 2ро тримесечие не виждам разтеж. Но това не попречи да направи 100% покачване, което е и потвърждение, че е чиста. Може да се сравнява с gamestop .. може пък да стане като Тесла, кой може да каже ?
Вероятно тук сме в трета вълна.. В началните фази на растежа фракрала се движи ускорено подобно на биткойна в първите години. Пазарната капитализация за Българският пазар е сравнително голяма но не така седят нещата ако в сравним с глобалните пазари. Все пак компанията продава глобално продуките си . И може да да се каже че тепърва влиза в интереса на външни инвеститори. Акцията ще обърне когато и криптото направи нови върхове. Така че в момента сме далече от този момент според мен. Ако сравним с 2007 вероятно сме 2006. Не изключвам цена и от 200 . Но за мен е по важен тайминга относно криптото и Дау и Насдак както споменатата Нвидия.Last edited by Майстора233; 31.08.2023, 13:33.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар