IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
    А дали виждаш, че на модела е заградена най-горната свещ, а на графиката има по-висока свещ от заградената

Няма бягане от магнита на 25-28лв !!!

изтрито заради дебилна модерация
    Last edited by petrg5s; 14.09.2023, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти направи първата си вярна прогноза и то базирана на моя такава и голям "професор" стана

Учи,учи момче.За тва ги поствам тези работи.Да се учите

Фигурата е ТРЕНД ОБРЪЩАЩА !
      Бедна ти е фантазията, колко се е отдачил трена, не парапета, а дима му саму ще дишаш и ще кихаш с трохите от 50%
      де ги развяваш под носа си през сълзи и ред суп..и- пАра е туй, а тя не е с 99градуса темперич, от 120нагоре, но читанка си имаш...малко оцапана, но нейсе забавлявай се!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
        Junior, като ще се правиш на "даскал", що показваш само угодната част от седмичната?
        Ади запри се от грижи и бегай у градинката си.
        ѝАбсолютен досадник - това ли ни доказваш! Плъзни графиката назад и пак си прочети "урока"
        Ти направи първата си вярна прогноза и то базирана на моя такава и голям "професор" стана

Учи,учи момче.За тва ги поствам тези работи.Да се учите

Фигурата е ТРЕНД ОБРЪЩАЩА !
        Last edited by petrg5s; 09.09.2023, 17:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          А дали виждаш, че на модела е заградена най-горната свещ, а на графиката има по висока свещ от заградената?
          А дали ти прочете раздел "Psychology of the Hanging Man" от дадения линк ???

Не е нужно да е перфектно нарисувано,важни са идеята и мисловния процес на участиците !!!

Все пак се търгува на БФБ.Виж и цена затваряне на предишната и цена отваряне на сегашната свещ

Коментар

• Junior, като ще се правиш на "даскал", що показваш само угодната част от седмичната?
            Ади запри се от грижи и бегай у градинката си...
            ѝАбсолютен досадник - това ли ни доказваш! Плъзни графиката назад и пак си прочети "урока"

Коментар

• А дали виждаш, че на модела е заградена най-горната свещ, а на графиката има по висока свещ от заградената?

Коментар

• изтрито заради дебилна модерация

Last edited by petrg5s; 14.09.2023, 11:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Майстора,тези корелации са така,както и обърнаха отдолу пак заедно,ще обърнат и горе заедно.И бития кон и Насдак вече го правят !
                  Програма максимум е до Нова година да стоят около или малко над върха.Програма минимум няма да я казвам,да не се уплаши някой

Ок,тук са около върха."Но кое колко ще пада? " би запитало някое камилче?

Ами нека пак погледнем корелацията.Бития кон е -63% от 2021 ,Насдак -10% ,докато Шелликойн изпънаха ластика +70%
                  Всеки може да се сети и сам кое колко ще пада.Да няма после,ама що толкова много пада.Еми сещай се що
                  Какъв връх бе, връх тук скоро няма да видиш, ще ставаме еднорози като стой та гледай. Елхите ги прати на дедо ти коледа, с послепис - "ние сме еко".

Коментар

• .....
                    Last edited by petrg5s; 23.09.2023, 06:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Акциите купени на Франкфурт ги няма на твое име в портфейла ти в Централен депозитар. Търговията там е като нашата на BSE International - водят се на името на оная банка дето определя всичко което се случва и с търговията.
                      Споменатата люксембургска фирма, която изпълнява функцията на Централен депозитар на Дойче борсе изпраща представител на последното ИОСА на 19.06, представляващ почти 800 к акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
                        Пак ще Ви кажа да не сравнявате крипто щуротиите с реалните компании, зад които стои иконимика.
                        Реалните компании, и особедно пък тези от Балканските гета, не растат повече от всяко едно крипто в ТОП 100

А и зад повечето крипто има в пъти по-голям фундамент от Шелликойн !

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        За мастърите в тех-анализа е ясно, че 3тата вълна ще ни изкара над 50лв. Но дори и там не биха се продали, защото тази 3та е чисто стандартната от фибо 1,62 от първата вълна.
                        Дай един чертеж да ги видим тея глупости с трети вълни на БФБ
                        Last edited by petrg5s; 09.09.2023, 13:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Възможно е. Аз отдавна се чудя как и аз мога да го правя, кой прехвърля акциите и колко струва услугата и през всеки посредник ли това е възможно?? Някой запознат с механизма??
                          Някакъв работещ механизъм "купи тук продай там" и обратно в рамките на приемливо време не знам да има.
                          Акциите купени на Франкфурт ги няма на твое име в портфейла ти в Централен депозитар. Търговията там е като нашата на BSE International - водят се на името на оная банка дето определя всичко което се случва и с търговията.
                          Ако купиш тук после посредника ти може да ги прехвърли при специалиста WOLFGANG STEUBING AG и да ги продаваш на Франкфурт. Ама колко време ще отнеме и как ще намериш хората дето знаят точно какво трябва да направят...
                          Иначе поддържаш два портфейла от акции купени на БФБ и на Франкфурт и може нещо да опитваш, ама туй не е никакъв арбитраж.
                          Еврофинанс например са член на Дойче борсата и предлагат всичко което се търгува там, включително Шели. Купените тук и там акции обаче са си отделно. Комисионните за Франкфурт, които са по-високи от тези за Xetra, пак са по-ниски от тези за БФБ.
                          Last edited by Poncho; 08.09.2023, 17:28.

Коментар

Възможно е. Аз отдавна се чудя как и аз мога да го правя, кой прехвърля акциите и колко струва услугата и през всеки посредник ли това е възможно?? Някой запознат с механизма??
                            Доколкото помня на едно общо събрание на Алтерко от Елана казаха, че имат такава възможност, така, че попитай тях, дали ще са ти полезни.
                            А това което казва г-н Майна е съвсем логично. За разлика от други собственици на новорегистрирани компании, тук няма изкуствено увеличаване капитал, под форма на допълнителен брой акции за да се пласират при емитирането (като в Градус), собствениците нямат желание да си продават дяловете (като в Телелинк), даже напротив биха си ги увеличили, но се въздръжат от това, защото ... в Германия няма да останат и малкото свободно търгуеми акции. Просто там акциите в търговия свършиха

Коментар

Не знам за всички ИП. Елана знам, че го предлагат 100 Евро е арбитража и комисионна по сделката, ама можете де си проверите при вашия ИП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

ми от тук се купуват и се изнасят в немско

Коментар

Working...
                                X