Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
И са толкова глупави,че ще им я вземат. 20% вече пада и чакатА тепърва почва
......................
Клане,масово клане на добитък .
Днес или другата седмица тези движения трябва да се отиграят
Nasdaq -1.8%
S&P -1.2%
TSLA -3.14%
Meta -3.75%
NVDA -3.48%
AAPL -2.46%
GooG -2.65%
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКакво се оплаквате, я да си признаят всички за най бързо изкараните 100% спекулативна печалба на БФБ :-))))А тепърва почва
......................
Клане,масово клане на добитък .
Днес или другата седмица тези движения трябва да се отиграят
Nasdaq -1.8%
S&P -1.2%
TSLA -3.14%
Meta -3.75%
NVDA -3.48%
AAPL -2.46%
GooG -2.65%Last edited by X_Y; 27.10.2023, 09:20.
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗначи стоя си аз спокоен с оферта "купува" на 19лв, все пак всичките чертички на там сочат, но днес от Елана внасят смут в Силата - казват "купувай" с таргет]Shelly Group (SLY BU) –The stock on fire - BUY - Intrinsic Value: BGN 46.35 per share [/B]и анализ ми пратили с таблички и чертички
https://invst.ly/11x2ma
Коментар
-
Значи стоя си аз спокоен с оферта "купува" на 19лв, все пак всичките чертички на там сочат, но днес от Елана внасят смут в Силата - казват "купувай" с таргет:Shelly Group (SLY BU) –The stock on fire - BUY - Intrinsic Value: BGN 46.35 per share и анализ ми пратили с таблички и чертички
п.п. Честит имен ден на Димитровците
Last edited by tony1975; 26.10.2023, 15:35.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениезащото днес се позанимах да ти разоблича дилетантството, така че целият форум да ти види белите мишки в главата
Коментар
-
Ти верно си доста глупав. A aз чакам да ми покажеш онзи много булиш анализ със "strong buy" на картинкта, който изобщо не го знаеше и какъв е.Пиян/друсан ли пишеш тук,понеже няма нито логика нито мисловен процес в брътвежите ти?
Ти му казваш грешките, он си знае неговата!
Да, Глупав съм, защото днес се позанимах да ти разоблича дилетантството, така че целият форум да ти види белите мишки в главата, Но не съм специалист по психиатрия и душевно болни. Отчитам, че беше ненужно, тук във форума и особено в тази позиция има твърде интелигентни форумци, за които това не беше нужно.
Но както в живота, така и форумът не е лишен от много психов. Плувай както си знаеш, Математиката обаче ти е слаб 2. А щом е така с математиката, абсолютно сигурно е, че с геометрията ще е още по-зле. Направих си труда, за Младите участници - да го имат предвид!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеДай да ти видим сметките? Пак за бисери и вицове да попълним бройката.Пиян/друсан ли пишеш тук,понеже няма нито логика нито мисловен процес в брътвежите ти?
Last edited by petrg5s; 25.10.2023, 12:06.
Коментар
-
Сметките са ми правилни,а ти си толкова дебилен,че чак вече се омота в глупостите които пишеш
Разбрахме,че имаш голяма болка и си се посрал от страх.Мога да предполагам само какво ще е на 30
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеТоолкова си нефелен, че И да смяташ не можеш. Виж си сметките и като се поправиш пак ги напиши! Та ти изобщо разбираш ли това, което четеш из форума или си на принципа "чукча писател"???
Разбрахме,че имаш голяма болка и си се посрал от страх.Мога да предполагам само какво ще е на 30
Коментар
Коментар