Не така с лошо! Нека и ние разпънем хакордеоня
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение
Aaaa то май вече казахме ...
За сега по план!
EEEEE, - а писамце на Санта Клаус пусна ли???
То е ясно, че елхата е жива, - ти си природозащитник, а не дървосекач!
Харесвам Вашите Шедьоври!!! - но малко встрани от темата,- какво ще кажете да станете кръсник на пьотърча5еснам ко си мисля беше,- за новият му аватар по списване , след получаването на подарака си по Коледа???
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4135245[/ATTACH]
Ако може техничарите да кажат какво следва
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Ако може техничарите да кажат какво следва
За сега по план!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Дори екипа на Шели не са очаквали такъв успех с продажбите, а за теб е по-важно - дали някой льольо в Германия е разкешил или продължава да продава!
"Dimitar Dimitrov Администратор
Black Friday Shipping update
Dear Valued Members,
We're reaching out to provide an update regarding the shipping of orders placed during our Black Friday event.
Firstly, we want to express our heartfelt gratitude for the overwhelming response we received. Your enthusiasm has surpassed our expectations, with more than 1.1 million devices ordered, far exceeding our initial forecasts."
Успех с чертичките!Last edited by tony1975; 07.12.2023, 08:40.
- 9 Харесвания
Коментар
-
300к Е в Германия и 7.39% нагоре. Здравейте меченцаУтре ще е интересно. Ако се запази ножицата, някой може да купува тук и да продава там.
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Според мен са по-малко.Last edited by Yordan_Nickolov; 06.12.2023, 22:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеА колко хора мислиш, че вземат инвестиционно решение на база технически анализ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Оправдание???? За какво? Понятията ли ти бягат или не ме разбра? Дори и най лудия та-шахматист знае, че щом го има, фундамента бие всичко в края на епизода.
МЕн спецuално та-"анализите" ме забавляват със шмекериите и оправданията. Добри матряли за новофорумците да се учат да "четат" избирателно
А относно другия пазар, да там имаше ръст и е нормално акцията да си "почине" докато се отърси от "бързите ръце". Както виждаш от 1 тримесечие сте запяли за спад, а той не идва и не идва.
На фона на всички кризи отсам или отвъд океана, Алтерко прави тотален ръст във фундамент и докато се умувате и сугестирате с чертите се вкарвате точно в "реотана" а след това и "натегната пружина" - както ги наричаше Батя. Процеси при които "пазарните сомнамбули" се "събуждат".Last edited by Спекулант79; 06.12.2023, 21:02.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеА реакцията на пазара днес е показателна."Мега хипер" отчет,просто "УНИКАЛЕН" отчет пък реакция нулева.Предния отчет същата работа.Няма маймуни да купуват увехнали лалета вече.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар