Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от I4S Разгледай мнениеХАХАХА... Ако така оценяваш компаниите... си "голям специалист". Я сподели инвеститорския си подход в оценката на ХИМ и как точно прецени, че е в пъти по-добре да инвестираш там? Отчета ли ти го каза, или някоя елхичка (катеричка?). И другото интересно - кои са пък тези многобройни подценени компании на БФБ, които да се търгуват наистина на борсата, а не само между роднини . Сигурен съм, че едва смогваш с покупките там, направо "валят оферти"
Айде, чакаме реалната цена на ХИМ-а. Казваш справедливата цената и да видим какво ще си познал след 6 месеца... година, когато кажеш.
А ние през това време ще си гнием тука в шелито...
Естествено, ще четем всеки ден загрижените ти коментари (как без тях), за които едва си намерил време в забързаното си инвеститорско ежедневие, но какво пък... нали ще удариш кьоравото с подценените акции :)
Каква ти е тезата в ретроспекция ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Прекрасен спамерски порив ,но нещо не си съгласен ли?
Запиши си цените и след време пак ще говорим,ако си психически стабилен през 2024,което силно ме съмнява
13 дек 2023
Шелликойн 43.70 лв
Хим 0.66 лв
Един Шелликойн купува 66 Хима. Сигурен съм, че едва смогваш с покупките там, направо "валят оферти"
Айде, чакаме реалната цена на ХИМ-а. Казваш справедливата цената и да видим какво ще си познал след 6 месеца... година, когато кажеш.
А ние през това време ще си гнием тука в шелито...
Естествено, ще четем всеки ден загрижените ти коментари (как без тях), за които едва си намерил време в забързаното си инвеститорско ежедневие, но какво пък... нали ще удариш кьоравото с подценените акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Запиши си цените и след време пак ще говорим,ако си психически стабилен през 2024,което силно ме съмнява
13 дек 2023
Шелликойн 43.70 лв
Хим 0.66 лв
Един Шелликойн купува 66 Хима
- 5 Харесвания
Коментар
-
Запиши си цените и след време пак ще говорим
13 дек 2023
Шелликойн 43.70 лв
Хим 0.66 лв
Хима ще тръгне, когато на мажо му затрябват пари от пазара, но няма кой да му ги даде. Всеки ръст ще е врата за излизане на малки и големи.
Шели работи и както се вижда ще продължава да работи, продава и трупа кеш и дивидент дава.
Както и да е....
Пиши си, но не сравнявай читав бизнес с това недоразумение хим.
Записвам си, но дай някакъв краен срок, че иначе е малко във въздуха е цилият разговор.
- 7 Харесвания
Коментар
-
13 дек 2023
Шелликойн 43.70 лв
Хим 0.66 лв
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеТова е достатъчно!
13 дек 2023
Шелликойн 43.70 лв
Хим 0.66 лв
Един Шелликойн купува 66 ХимаLast edited by petrg5s; 13.12.2023, 17:28.
Коментар
-
Грешна ти е информацията.
Като цяло обаче в момента е в пъти по-добре да се купува ХИМ (подценена компания) ,отколко Шелликойн (масивен дирижабъл)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеи точно затова се заши в Хима на лев
Като цяло обаче в момента е в пъти по-добре да се купува ХИМ (подценена компания) ,отколко Шелликойн (масивен дирижабъл),но чукча писател и спамер
п.с.И много малко емотикони? по принцип ги слагаш по 7-8?порасна ли,какво стана ?
Last edited by petrg5s; 13.12.2023, 17:27.
Коментар
-
Купувам само евтино !
И то купувам само подценени и фундаментално и технически компании !
Не купувам скъпо,а именно балони,дирижабли
Не купувам силно надценени и фундаментално и ТА активи
Не купувам тех шитни с ръст 1300% за 3г
Прости правилна,но ефективни
А компании и активи да купи в момента човек бол.Защо да се набива в дирижабли и после да носи загуби с години и десетки години дажеКой знае каква криза ще дойде с тея войни
)
Умереният риск винаги печели !))))))
- 1 like
Коментар
-
Купувам само евтино !
А компании и активи да купи в момента човек бол.Защо да се набива в дирижабли и после да носи загуби с години и десетки години дажеКой знае каква криза ще дойде с тея войни
Last edited by Ichi; 13.12.2023, 11:32.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнениеЗа 3 години става дума, 2004-2007 , виж историята на mch елхар.
Ами като го даваш този пример видя ли какво става в продължението....след 2007 ???
85% спад на тая шитня МСН.Понеже ти е любима акция ,преполагам си я държал и тогава и си преживял ужасаНещо подобно ви чака и тук,което от текущи цени значи 6-7лв
Ще може ли БФБ глупака да носи една такава позиция 3-4г с постоянно кървене,загуба 85% и таргет 6-7лв примерно ако повтори спада на МСН?
Не мисля.Мисля,че психиатрите в СФ ще имат доста работа 2024Last edited by petrg5s; 13.12.2023, 07:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнениеПо-добре купи хубава компания с бъдеще, отколкото компания с 3ма души персонал счетоводители, които се чудят как да преоценят ръждясалите активи <фундаментааа> за да замажат очите на инвеститорите преди отчет.
Last edited by petrg5s; 13.12.2023, 07:35.
Коментар
-
Да не съм луд
Не купувам дирижабли и то след 1300% ръст
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар