Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеНямаш акции и плачеш, а?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеднес пак се припомпва - 8.39% с 1 акция ! - евала
+ говорим за най-ликвидната
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеА на третата, БФБ ,няма продажби ,а помпят цената с 1 акция и после се получава следната ситуация
И естествено, най-логичното се случи.
Last edited by danetha; 05.08.2024, 13:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би билоLast edited by X_Y; 05.08.2024, 09:26.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХич не ми пука - аз не съм тук заради "близките дни"
"Близките дни" ще се случи събитие от първостепена важност за Шменти,а именно
започване на дълго отлагания заради войната и изборите многогодишен мечи тренд.Ако за кои да е инвеститор това не е важно,не знам кое би билоLast edited by X_Y; 05.08.2024, 09:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Само тая вечер съм напред колкото ти за последната година.
А ти какво ще "спечелиш" близките дни,наясно ли си?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеСпоко бе колега - дишай, ти от кога си на пазара - не си ли виждал движение в обратната посока? Тъкмо да има къде да вложим дивидентите На теб като ти излезе пяна на устата да говориш за срив последните две години, барем сложи ли на късо някъде - ей тъй да изкараш 500лв?
А ти какво ще "спечелиш" близките дни,наясно ли си?
Коментар
-
Ще обобщя ситуацията на 3-те важни пазари за Шменти груп.
Най-важния, американския:
Тотално клане ,кой каквото свариhttps://pbs.twimg.com/media/GT-7K3CW...name=4096x4096
На втората по-важност,водещата борса Xetra,продават Шменти като топъл хляб
А на третата, БФБ ,няма продажби ,а помпят цената с 1 акция и после се получава следната ситуация
Last edited by danetha; 02.08.2024, 19:21.
- 1 like
Коментар
Коментар