If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По предварителни данни към края на първото шестмесечие на 2024 година Шелли Груп отчита на годишна база увеличение с 49.0% на приходите от продажби на устройства и свързаните с тях услуги, достигайки до EUR 41,7 млн. (BGN 81,6 млн.)
По предварителни данни към края на първото шестмесечие на 2024 година Шелли Груп отчита на годишна база увеличение с 49.0% на приходите от продажби на устройства и свързаните с тях услуги, достигайки до EUR 41,7 млн. (BGN 81,6 млн.)
И понеже сме тук, за да си чешем езиците с конспиративни теории. Поправете ме ако греша, но не се ли правят такива roadshows ако не се планира допълнително набиране на капитал или сплитове на акции например. Може и да греша, но за какво им е да се занимават ако няма да пускат допълнително акции или да разделят тези, за да стимулират активността? В Германия май наистина се усеща липсата на достатъчно хартии.
Това е част от задълженията, които поемаш когато се листваш в Германия, отделно, че се опитват да влязат в SDAX
И понеже сме тук, за да си чешем езиците с конспиративни теории. Поправете ме ако греша, но не се ли правят такива roadshows ако не се планира допълнително набиране на капитал или сплитове на акции например. Може и да греша, но за какво им е да се занимават ако няма да пускат допълнително акции или да разделят тези, за да стимулират активността? В Германия май наистина се усеща липсата на достатъчно хартии.
Моето усещане е, че целят повишане на разпознаваемостта и съответно оценката на компанията
2 месеца растеж бяха изтрити за нула време.
7-8% спад от върха(шок и изненада за БФБ масовика),а се виждат ПОНЕ още 10%,тест на 60лв зоната.
И оттам ще му рухнат глинените краченца
Коментар