Дантела, стоя и се чудя от известно време кое те мъчи повече... това, че не те признаваме за велик мислител и анализатор или това че с всеки изминал ден и отчет инвестиралите в Шелли стават все по-уверени в инвестицията си и по-богати, както времето показва. Има много енергия в гръмките ти слова, чудя се ако впрегнем тази цялата енергия в някое друго направление, например викач пред заведение или да гониш грабливите птици, дебнещи пред някой дюнерджийница дали не може да изкараш и ти някой лев...само в графивна посока са ми размишленията
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Това не е вярно.Докажи го ,щом го твърдиш !
И чакаме линк към верните ти прогнози и анализи (но няма такива),както и да отговориш защо след този "супер" отчет не сме на 150лв както обещаваше, а даже свети -1.3% ???Иначе ще докажеш,нещо което всички знаем,а именно ,че си лъжец и празнодумец.
Прогнозите които са дадени тук, са в темата от още миналото лято, ако помня правилно.. Ако модераторите не ги кефи това, че са в инвестора нека продължават да трият. А ти се учи поне вълни да можеш да броиш, че там хич те нямаИли ще искаш да ти търся постовете в които лискаше безплатни познания за 7 и 9та вълна..
Last edited by precakanoto; 14.08.2024, 13:13.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от паниран празнодумец Разгледай мнениеПроблемът ти рибарче и цялата несъстоятелна теза за огромната ти печална тук е ...че излезе на 30.
И чакаме линк към верните ти прогнози и анализи (но няма такива),както и да отговориш защо след този "супер" отчет не сме на 150лв както обещаваше, а даже свети -1.3% ???Иначе ще докажеш,нещо което всички знаем,а именно ,че си лъжец и празнодумец.
....................
п.с. Доказа,че си лъжец и празнодумец ! А аз такива ги пускам в тоалетната (игнора).Чао,пускам водата и да ме четеш с интерес,докато виртуалния ти профит напълно се стопиLast edited by danetha; 14.08.2024, 13:28.
- 1 like
Коментар
-
Празни приказки и своободни съчинения са безмислени
Номинално от Шеликойн съм спечелил повече пари от теб гаранция и сигурно 90% от списващите
В % след един месец също може да съм повече.
Вместо да пелтечиш,обясни защо след този "супер" отчет не сме на 150лв?
И оттогава ни показваш как боли нереализирания профит.
Учи рибарче, учи. Много има още за учене.
С писане на пожелателни пророчества без връзка с фактите и фундамента + славословене на оскъдния ти багаж, не се печели на борсите
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеРибарче, никой тук не ти е искал платен урок, затова раздаваш само безплатни.
Търсене - предлагане дето се вика. А тук пък при Шели си вътрешна гума отсекъде, та единствената опция е да лискаш безплатен акъл а хората да си запушват очите и ушите и дори постепенно да спират и да влизат у форума
Номинално от Шеликойн съм спечелил повече пари от теб гаранция и сигурно 90% от списващите
В % след един месец също може да съм повече.
Вместо да пелтечиш,обясни защо след този "супер" отчет не сме на 150лв, а даже свети -1.3% ?Last edited by danetha; 14.08.2024, 12:49.
- 1 like
Коментар
-
Нормално,веднага почнахте да се отмятате
И една лъжа като се каже 100 пъти няма да стане истина.
Днешната ситуация е безплатен урок на рибаря по ФУНДАМЕНТ ,а ученик е неукия БФБ масовик.На най-добрия отчет досега,цената пада ! Шок и ужаст за масовика.Надявам се нещо да си научил,иначе пазара все ще те изненадва и даже един лев от виртуалния ти профит няма да можеш да изтеглиш.
Търсене - предлагане дето се вика. А тук пък при Шели си вътрешна гума отсекъде, та единствената опция е да лискаш безплатен акъл а хората да си запушват очите и ушите и дори постепенно да спират и да влизат у форумаLast edited by precakanoto; 14.08.2024, 12:37.
- 5 Харесвания
Коментар
-
припознаваш ли се?
Ти се самоострига до 0,000 преди има няма 15месеца ,- следващият ти ник- за теб ще е ТАБЕЛА тази в дясно , но с 2023г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНе съм обещавал нищо, току виж ударила 82-4
А ти къде ще си е ясно, отново под елхата,- декоративна шишарка паднала още на 27,+
Когато и колкото да се прикачваш, все ще ти е високо
И една лъжа като се каже 100 пъти няма да стане истина.
Днешната ситуация е безплатен урок на рибаря по ФУНДАМЕНТ ,а ученик е неукия БФБ масовик.На най-добрия отчет досега,цената пада ! Шок и ужаст за масовика.Надявам се нещо да си научил,иначе пазара все ще те изненадва и даже един лев от виртуалния ти профит няма да можеш да изтеглиш.
Last edited by danetha; 14.08.2024, 12:18.
Коментар
-
[QUOTE=danetha;n4203201]Не виждам цени от 150лв,както се обещаваше, заради невероятно уникалния отчет
Не съм обещавал нищо,- надявах се да е прехвърлила 76,- 78,+,
но явно са "лакоми" тия надежди, за година време да се удвоява цената при 50% ръст на печалбата!
Но колко му е и това да стане с такива резултати до края на годината, с малък пазарен гладтоку виж ударила 82-4
А ти къде ще си е ясно, отново под елхата,- декоративна шишарка паднала още на 27,+
Когато и колкото да се прикачваш, все ще ти е високо
- 1 like
Коментар
-
Не виждам цени от 150лв,както се обещаваше, заради невероятно уникалния отчет
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЖ. Нетна печалба за периода 2-0454-2 18 299 11 672
Коментар
-
На празни приказки и то постфактум сме се наслушали.Световни шампиони има в този форум в тази дисциплина,постфактума
Аз бях единствения който каза 30лв върха !
Единствения който каза 18лв дъното !
А ти кой беше,че съм забравил ?
И може ли линк с някаква излязла твоя прогноза или анализ ? МерсиКой в случая ти е виновен че дори и Елиът в ТА не разбираш!?
Я виж къде е сега чарта и напиши кое е текущото ниво - Считай го за най-точния и достоверен пазарен линк! Ако друг ти е нужен - ползвай линка на инвестора назад през годините!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеЩе видиш днес....
Един ден няма да промени нищо.
Нов връх и спускане обратно до края на месеца даже ще е перфектния мечи сценарии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениебля бля глупости
Аз бях единствения който каза 30лв върха !
Единствения който каза 18лв дъното !
А ти кой беше,че съм забравил ?
И може ли линк с някаква излязла твоя прогноза или анализ ? Мерси
Коментар
Коментар