IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
    [ATTACH=CONFIG]n4229753[/ATTACH]
    В нормални делнични дни правеха по 15-20 регистрирани у-ва на минута сега са около 45-50
    Пу да се не види.. и тази Коледа останахме без елха!

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Screenshot_2024-11-30-16-30-19-816_com.android.chrome-edit.jpg
Views:	1
Size:	23.3 КБ
ID:	4229753

В нормални делнични дни правеха по 15-20 регистрирани у-ва на минута сега са около 45-50

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        Виртуалната карта(люпилнята за пиленца, както я нарече Инта) умря - сигурно не може да смогне да визуализира новите устройства ?
        Друг ТА не ми трябва, съобщението ми е достатъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          Усещате ли как още една прогноза на рибаря ще иде в кошчето?
          Показа той основно първоначални познания по ТА. За негова зла участ, Шели изисква осезаемо по-сериозни умения, та затова прогнозистът не спира, да къса вътрешни гуми и да удря греди. Но пък за компенсация или утеха - бели мишки бол....

Коментар

• Усещате ли как още една прогноза на рибаря ще иде в кошчето?

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
              Колега, моля покажете прогнозата за 70, че я нямам в картотеката.. От година и половина говорите за спад, сега изведнъж сте ни осветлили и за 70лв, пък даже цената е надскочила прогнозата Ви с 10 лева. Тък следва голям смях
              Поредни лъжи.
              И ще ви пиша 5 минус вместо 6 и то сме края на срока.Я си проверете фототапетите по стената и ще го откриете.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Бе аз като казвам,че може да цитирате мои постове наизуст отпреди 5 г ,на вас майтап ви се струва
                Имате ли мои цитати като гугутката, налепени в хола си в размер 2х2 метра да ги гледате хаха ?

Интересно е,че сте отделили 4-5 часа да търсите,сглобявате и изваждате от контекста цитати отпреди година и половина,които всъщност казват друго,но не и това което вие твърдите.Жалка история
                И пак лъжете,че съм продал на 27 и оттогава чакам да стане 27лв.
                И защо не цитирате мненията ми в които ЕДИНСТЕНО аз и то много точно определих върха на ~30,после дъното на 15 и после новия връх около 70(да,тук отиде 10лв+) а изваждате разни цитати извън контекста на това което е писано
                Пак казвам,жалка история

И никъде не сте обявили цена на която ще допълвате,нито дали вече сте допълнили,колко и т.н.Конкретика нула.Този цитат нищо не доказва. Просто празни приказки, който всеки с пълен памперс казва когато почне спад

Задайте си и въпроса,защо никой не коментира ваши анализи,а всеки коментира мои.Ами на рибата няма какво да и се коментира,затова
                А и щом цитирате наизуст постове от преди 2 до 5г значи дълбоко са ви разстърсили.Бих ви препоръчал да посетите специалист по обсебване
                Колега, моля покажете прогнозата за 70, че я нямам в картотеката... От година и половина говорите за спад, сега изведнъж сте ни осветлили и за 70лв, пък даже цената е надскочила прогнозата Ви с 10 лева. Тък следва голям смях

Коментар

Що се отнася до това дали съм обявявал къде ще допълвам...
                  Бе аз като казвам,че може да цитирате мои постове наизуст отпреди 5 г ,на вас майтап ви се струва
                  Имате ли мои цитати като гугутката, налепени в хола си в размер 2х2 метра да ги гледате хаха ?

Интересно е,че сте отделили 4-5 часа да търсите,сглобявате и изваждате от контекста цитати отпреди година и половина,които всъщност казват друго,но не и това което вие твърдите.Жалка история
                  И пак лъжете,че съм продал на 27 и оттогава чакам да стане 27лв.
                  И защо не цитирате мненията ми в които ЕДИНСТЕНО аз и то много точно определих върха на ~30,после дъното на 15 и после новия връх около 70(да,тук отиде 10лв+) а изваждате разни цитати извън контекста на това което е писано
                  Пак казвам,жалка история

И никъде не сте обявили цена на която ще допълвате,нито дали вече сте допълнили,колко и т.н.Конкретика нула.Този цитат нищо не доказва. Просто празни приказки, който всеки с пълен памперс казва когато почне спад

Задайте си и въпроса,защо никой не коментира ваши анализи,а всеки коментира мои.Ами на рибата няма какво да и се коментира,затова
                  А и щом цитирате наизуст постове от преди 2 до 5г значи дълбоко са ви разстърсили.Бих ви препоръчал да посетите специалист по обсебване

Коментар

Цитираните цифри са чиста лъжа и са силно манипулативни.Нито съм говорил за 27лв,нито вие сте казвали,че ще зареждате на 34.
                    Допреди няколко месеца само твърдяхте,че всеки момент отлитаме на 200лв,а цената от 7 месеца пада като руски самолет
                    За да не лъжете повече ,20 евро да,там е средносрочния ми таргет,ако не може да преобразувате евро в лева ,има калкулатори,ползвайте ги
                    Как беше фактите са си факти. Предполагам няма да казвате, че Вие нямате други профили, защото наскоро го уточнихме това, та...

Това са думи от момент, в който цените бяха още в левове, та да изкривявате, че ставало въпрос за евро, някак си не се връзва! Не съм казал, че сте говорили за 27лв, а че от момента, в който продадохте на около 27лв с 55% профит както тръбяхте, говорите за спад! От 27лв, казвате че ще спада!

Що се отнася до това дали съм обявявал къде ще допълвам...

...пак има картинка. Ако погледнете ценовия диапазон в Германия за 27 септември е 34-34.80 Евро. Ако Ви е трудно да извличате информацията от думите, може да поискате следващия път да дам точната цена и обем, на който ще пусна поръчка.

И накрая относно 200лв, ще се радвам да ми покажете тези ми думи. Моята цел е 100лв през 2026г., като съм напълно наясно, че няма да е там утре, като ще има моменти на по-рязък скок и моменти на консолидация, които ще са удачни за допълване!

Коментар

...а пък аз, както казах преди не много време чаках под 34, за да си допълня. И понеже малките периоди не са от значение да видим след година дали е било правилно или не!
                      Цитираните цифри са чиста лъжа и са силно манипулативни.Нито съм говорил за 27лв,нито вие сте казвали,че ще зареждате на 34.
                      Допреди няколко месеца само твърдяхте,че всеки момент отлитаме на 200лв,а цената от 7 месеца пада като руски самолет
                      За да не лъжете повече ,20 евро да,там е средносрочния ми таргет,ако не може да преобразувате евро в лева ,има калкулатори,ползвайте ги
                      Last edited by danetha; 28.11.2024, 12:22.

Коментар

Нито фундамент,нито графики,нито "price action" са ви ясни.
                        Почвам с price action-а .Последните 20 дни има голям обем в Германия ,а цената ПАДА !!! Да,с малко (4-5% ) ,но ПАДА ,а не се качва при такъв рекорден даже обем ! ОЩе ли не загрявате При такъв обем цената трябваше да скочи с поне +30% ,а тя ПАДА -5% Нещо много важно.Обема тук е разпределен в 6 дни,а не в един,но едва ли ще осмилите и това.

Ето ги дните с големия обем,спад ли или да?

Добре ако намалим срока от месец на 20 дни, добре. Ако искате можем да ги гледаме и на тикове

Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                        Ето го и по-големия хоризонт за който говоря 7 месеца !!! Спад ли е или да?
                        На вас може да ви се искат много неща,но фактите са си факти

И понеже големите периоди са по-важни, както сте казвали, предлагам да отделим повече на тази Ви графика. Гледайки последните седем месеца, ДА, има спад, не мисля, че някой ще го отрече! Само че по-големия хоризонт на спад, за който Вие говорите, започна Юни миналата година! За този спад говорите от 27лв, а от тогава до сега сме леко по-нагоре! Както и преди съм казвал, това което наблюдаваме е повишение-консолидация, и после пак повишение-консолидация. Както казвате на мен може да ми се искат много неща, ама фактите са си факти. Не изваждам на показ само част от картинката, а цялата. За мен няма нищо неестествено в движението. Ако Вие виждате нещо притеснително в това движение, седите настрани и си казвате колко е зле положението в следствие на което не инвестирате в акцията. Толкова е просто!...

...а пък аз, както казах преди не много време чаках под 34, за да си допълня. И понеже малките периоди не са от значение да видим след година дали е било правилно или не!
                        Last edited by Key Ru; 28.11.2024, 12:13.

Коментар

Пак копираш стария вълк
                          Теб никога не съм те копирал и не мисля че някога ще го правя. Ако те копирах нямаше да пускам графики, а снимки на елхи, подводници, самосвали и снегорини
                          Last edited by Спекулант79; 28.11.2024, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Младежо, след черния петък идват коледните намаления, т.е. по мои сметки имаш около 40дни да си измислиш нов Ник Не си губи времето с ТА, който никога не ти излиза - използвай тези 40 дни пълноценно
                            Един прост копи/пействач на новини не мисля,че може да дава оценки ,камо ли за неща от който хал хабер си няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                              Докато цената е над нивото на подкрепа и 200 дневната средна не виждам повод за притеснение
                              Пак копираш стария вълк
                              Едно уроче ако позволиш Колкото повече я тестват,толкова по-слаба става

Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
                              Нов ден,нови дъмпове.Край нямат ей....
                              Накрая ще има печени гугутки за вечеря

https://www.tradingview.com/x/pB17eRHa

Last edited by danetha; 28.11.2024, 07:56.

Коментар

• Докато цената е над нивото на подкрепа и 200 дневната средна не виждам повод за притеснение

Голяма графика

Коментар

Working...
                                X