IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Ти който меринджей ли го казваш? Развали ми разходката...
    Инта, не се занимавай с нагласени бидове на тези години. Не си заслужава, гледай си внуците
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Пандов, ти какво си се възбудил така през последните дни? Остави тая треторазрядна компания на нас, а ти си инвестирай в качествените, дето жената-чудо ти е подшушнала. Всичко разнищихме - кафенетата, букетите за бебета, гугъл мапс и целия прост народ, дето нищо не отбира от телефони и релета. Да му се чудиш на тоя свят. Ма така е, заради ествествената глупост има бум на изкуствения интелект. От всякъде ти го набиват и сигурно те дразни вече... Ама и това няма да го бъде, нали така? С господина с двете полукълба и едната гънка сте си лика-прилика. И двамата виждате невидимото, пророци и пишман-анализатори. В тази тема явно не сме дорасли до вашите висоти и оставате неразбрани. Моля ви, зарежете ни и ни лишете от тази загриженост за нашето бъдеще. Оставете пазарът да ни накаже за нашата глупост и се радвайте на вашите успешни инвестиции.
      Last edited by I4S; 26.06.2025, 23:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Има един оринцип в правото, че незнанието не оправдава. Да го имате предвид като КФН почука на вратата
        Едно от малкото хубави неща останали на този форум, е че може винаги да се научи и нещо от правото.
        Life won't wait for you.

Коментар

Ако си го правил по начина описан от Батя, не на мен а на КФН да пращаш. Много ще се зарадват
          Ти който меринджей ли го казваш? Развали ми разходката...

Коментар

Има един оринцип в правото, че незнанието не оправдава. Да го имате предвид като КФН почука на вратата
            Панда нещо те яде от вътре от известно време. И обикаляш темите.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Абе и аз знам, че нищо незнам, ама някои хора и това не знаят....
              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Ще му мусля като ми се доизлиза,- имахме един до нас през 2014-16г. Император се бе кръстил, та ме пита как ще изляза от всичките хидравлики,- е никой и не разбра! Нито от Фармите , нито от Трейдинга, че и от Софимотите и какво ли не.
                Пак разводнихме темата с лични примери, бе само преди седмица две и ще ме принудиш да те моля да триеме!
                -да ти пратя ли затворените?
                Ако си го правил по начина описан от Батя, не на мен а на КФН да пращаш. Много ще се зарадват

Коментар

Понякога успяваш и мисли добре какво ще правиш в БФБ с твоите 30x бройки спрямо мен ако Пончака или ЦД се окажат прави за Клиър Екс. Да не правиш само като някои други богопомазани със съгласуваните бидове защото още веднъж ще повторя - ТОВА Е НЕЗАКОННО!
                  Според мен врътнаха едни 3,5м бройки от SFA по тази схемичка ;-)

Коментар

....аз си вървя със знанието, че нищо не знам, ...
                    Абе и аз знам, че нищо незнам, ама някои хора и това не знаят....
                    Life won't wait for you.

Коментар

и като решиш да излизаш, как ще го правиш? кажи за микрофона

Ще му мусля като ми се доизлиза,- имахме един до нас през 2014-16г. Император се бе кръстил, та ме пита как ще изляза от всичките хидравлики,- е никой и не разбра! Нито от Фармите , нито от Трейдинга, че и от Софимотите и какво ли не.
                      Пак разводнихме темата с лични примери, бе само преди седмица две и ще ме принудиш да те моля да триеме!
                      -да ти пратя ли затворените?

Коментар

жал да ме пожалиш
                        411 400 <bSe 44397x1,69= 74962
                        с над 44К съм станал

пп. -казах ти веднъж;- на сериозно щом се вземеш,- пишиш се заг......
                        и като решиш да излизаш, как ще го правиш? кажи за микрофона

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Обмислят производството за САЩ да се пренесе в Бг, ако митата станат големи. И вече зависи какви ще са договорките на ЕС със САЩ, пък и Тръмп няма да е президент завинаги
                          Щом казваш, на мен ми звучи като фамозното "продължаваме напред!"

"Планът е още в сила, работим по него, категорично. Независимо, че до някаква степен бяхме изненадани от размера на митата, които бяха наложени за Европейския съюз. Но... нищо не се знае."

https://www.investor.bg/a/538-pazari...o-ima-i-plan-b

Коментар

Понякога успяваш и мисли добре какво ще правиш в БФБ с твоите 30x бройки спрямо мен ако Пончака или ЦД се окажат прави за Клиър Екс. Да не правиш само като някои други богопомазани със съгласуваните бидове защото още веднъж ще повторя - ТОВА Е НЕЗАКОННО!

жал да ме пожалиш
                            411 400 <bSe 44397x1,69= 74962
                            с над 44К съм станал

пп. -казах ти веднъж;- на сериозно щом се вземеш,- пишиш се заг......
                            аз си вървя със знанието, че нищо не знам, но ще го изуча...
                            Last edited by inta53; 26.06.2025, 15:30.

Коментар

Малко параграф 22 - първо продажбите били малко и затова митата нямали значение, после щели да растат много бързо, нищо че има мита
                              Обмислят производството за САЩ да се пренесе в Бг, ако митата станат големи. И вече зависи какви ще са договорките на ЕС със САЩ, пък и Тръмп няма да е президент завинаги

Коментар

Щом успявам по тия ширини, как мислиш дали не съм прибрал и твоите приходи от външните и не само!

Коментар

Working...
                                X