Първоначално изпратено от jorsibg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТази известност на компанията и акцията има две страни. Лошата страна е че става много волатилна и подходяща за спекула и може да има движения надолу предизвикващи сериозно сърцебиене, но и възможност за правене на пари.
Ние като сме свикнали на скуката на БФБ новината от преди седмици за митата в САЩ, които почти по никаква начин не засягат Шели предизвикаха сериозен спад.
Така че цената на акцията вече няма да се държи по скучните инвеститорски модела на БФБ.
Които аз държа да отбележа предпочитам, вместо високата спекула и волатилност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
50 дневните средни на Ксетра бяха доскоро 4К, а последните дни стигнаха 6-7К заради скока в оборота последните дни. Тези извънредни обеми далеч не са ежедневни и са много показателни за дните, в които се случват и за който може да чете графики.
Предстои голямо движение,50 евро е минимумът.Last edited by jorsibg; 16.05.2025, 10:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТези количества станаха почти ежедневни;-Turnover in Euro 812,224 Turnover in units 19,455
Предстои голямо движение,50 евро е минимумът.
Коментар
-
Тази известност на компанията и акцията има две страни. Лошата страна е че става много волатилна и подходяща за спекула и може да има движения надолу предизвикващи сериозно сърцебиене, но и възможност за правене на пари.
Ние като сме свикнали на скуката на БФБ новината от преди седмици за митата в САЩ, които почти по никаква начин не засягат Шели предизвикаха сериозен спад.
Така че цената на акцията вече няма да се държи по скучните инвеститорски модела на БФБ.
Които аз държа да отбележа предпочитам, вместо високата спекула и волатилност.
- 4 Харесвания
Коментар
-
от X
Днес беше денят, в който шведските инвеститори на дребно откриха Shelly.
През последните няколко седмици имаше няколко шведски анализа на Twitter, а вчера това беше основната тема в вероятно най-популярния шведски подкаст за борсови пазари.
Ще бъде вълнуващо да се следи броят на акционерите чрез Nordnet, голям шведски онлайн брокер.
Вчера скочи от ~180 на 240. Да видим утре колко хора са купили акциите днес!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Аз мисля, че много по-скоро ще видим нива от 110 лева, дори и повече. Достатъчно е да се погледне оценката на конкуренти като Plejd, например. Прави ми впечатление, че изведнъж акцията започна да се коментира много в скандинавски форуми. Даже се споменава вече и в подкасти на икономисти, но масовата публика все още се оглежда. Нещата започват да се променят.Last edited by coolio_; 15.05.2025, 23:33.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеГ-н Груев, тези 15 акции на Шменти-капели държите ли ги още ?:
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
Много малка изглежда тази бройка за мен. Моята теория е, че някой е прехвърлил някакви бройки там, продава от тях и през това време купува у нас, но не се отчита промяна във ФФ. Ще се отчете, като му свършат там бройките и преметне пак някакъв по-голям тонаж. Видимо е, че доста бройки се купуват там и се обират оттук. Днес сутринта доста добра възможност за арбитраж се отвори!
Това си е голям паричен поток за нашата борса и това раздвижва и други позиции.
Само да си пожелаем още някое друго Шелли да се появи
п.п. Поздрави на всички акционери. Няма такава компания
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
С тия данни, които показват нищо чудно, че немците изкупуват всичко, до което се докопат. За седмица натам са отлетели 11,774 броя. Това е от 7 април до 14 април. Днес сигурно ще са още повече дори
Това си е голям паричен поток за нашата борса и това раздвижва и други позиции.
Само да си пожелаем още някое друго Шелли да се появи
п.п. Поздрави на всички акционери. Няма такава компания
- 14 Харесвания
Коментар
Коментар