Първоначално изпратено от m_nedev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 17.02.2025, 11:30.
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, да си говорим за недъзите с ликвидността на борсата ни, струва ми се, че всички сме наясно! Каква точно част се търгува, не се наемам да правя сметки, но идеята на инвеститорите е да влизат в дадена позиция не за ден-два, а дългосрочно, това не е трейдинг! Българските акции не са за трейдване! Относно размера дори и най-голяма по пазарна капитализация у нас, прав сте компанията е малка за световния пазар. И ако се върнем към ликвидността, тук имаме най-ликвидната позиция на нашата борса, за което мениджмънта на компанията положи сериозни усилия. Листването в Германия дава необходимата допълнителна ликвидност, която нямаме тук. Добавяйки това към резултатите, няма как да има недоволство от мен, а струва ми се и в колегите инвестирали в компанията!
ПС 30% ФФ за които говори колегата не са реалния такъв, но и по-малко ще става с прехвърлянето на акции към Германия.Last edited by m_nedev; 17.02.2025, 09:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Истината се крие във все още малкия размер на компанията и бутафория ФФ, който реално се търгува не повече от 5-6 %.
Това е основния недъг на повечето "публични" компании на БФБ ;-)
ПС 30% ФФ за които говори колегата не са реалния такъв, но и по-малко ще става с прехвърлянето на акции към Германия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеUTC timestamp: 2025-02-14 17:16:54
New devices: 15
Today new accounts: 6 467
Total accounts: 4 029 426
Total accounts: 4037933
Така е по-добре май
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Истината се крие във все още малкия размер на компанията и бутафория ФФ, който реално се търгува не повече от 5-6 %.
FREE_FLOAT_20250214.pdf
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, кои са тези акции, които ще удвоят до края на годината? Да взема и аз да сложа по някой лев
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеИстината се върти около въпроса "Може ли да удвои да края на годината?" ;-)
Не не може!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеВчера проби 36 на XETRA, днес не връща. Според мен пътят до 50 вече е открит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеИстината се върти около въпроса "Може ли да удвои да края на годината?" ;-)
Не не може!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение5474086 Ф.Фл.13,02,25 1798 5506625Ф.Фл. 07,01,25 1782 5518666Ф.Фл. 29,11,24 1776 5510897Ф.Фл. 22,07,24 1717 5456283Ф.Фл. 29,06,24 1648 И като няма достатъчно немци, които да им продават, заминават от акциите на български инвеститори, за да им се задоволи интереса. Всеки ден намалява ФФ (немците се водят в обща омнибус сметка, в която има над 5%), по моите сметки от нова година с 43272 акции е намалял ФФ. Като свършат готовите да дават на това ниво заминаваме към новите върхове.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар