If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Че нека падне малко, какъв ти е проблема ако нямаш. Нали нямаш от 27?
И тая информация ти е грешна.
И няма да е малко Може и вътрешна гума да идеш след някоя година
Мани това,ти здравето ще си разбиеш като те гледам още от сега
Че нека падне малко, какъв ти е проблема ако нямаш. Нали нямаш от 27?
Другия мечкар поне до 47 издаяни... по-добър от теб се оказа, без да покъртва форума с крадени чартове
Отделно докъде стигна с обяснението на понятието "шеликойн"?
Извинете, коментарът ми е изваден от контекст. Не ми е кеф, че Шелли пада. Израдвах се на предишен коментар, който кратко и в точния момент пресъздаде реалността. Успех на всички инвеститори, които грабват момента, за да напълнят от качествената акция.
Да - цените на акциите се движат нагоре и надолу. Понякога с двуцифрени проценти, но това не променя голямата картинка. Който си е направил анализа и прогнозите това не го бърка, дори напротив - всяка по-сериозна корекция е сгоден момент за допълване. Който се радва на 5-10% доходност и е фен на тотото (пардон -техническия анализ) - да продава и да се радва на големия си успех.
Извинете, коментарът ми е изваден от контекст. Не ми е кеф, че Шелли пада. Израдвах се на предишен коментар, който кратко и в точния момент пресъздаде реалността. Успех на всички инвеститори, които грабват момента, за да напълнят от качествената акция.
Да - цените на акциите се движат нагоре и надолу. Понякога с двуцифрени проценти, но това не променя голямата картинка. Който си е направил анализа и прогнозите това не го бърка, дори напротив - всяка по-сериозна корекция е сгоден момент за допълване. Който се радва на 5-10% доходност и е фен на тотото (пардон -техническия анализ) - да продава и да се радва на големия си успех.
Last edited by X_Y; 07.06.2024, 11:21.
Причина: Заяждане.
Коментар