Киро, не оспамвай и тази тема с клевети и лични нападки. Мини по същество. Кажи защо според теб Алтерко няма да успеят в Германия. Аз определено не споделям този ти възглед. За мен най-важното са хората. Тук екипа е забележителен. Димитър Димитров е с невероятна креативност и развойният отдел бълва продукт след продукт. Сейлса се справя отлично след като продават по-бързо от колкото могат да доставят. Финансовият екип също е забележителен и доказал себе си. Много беше лесно да види човек Алтерко през 2019, 2020 и 2021, но да го видиш в периода 2015-2018 изисква големи умения и топки да заложиш на това. За мен има само едно потенциално слабо място. Растежа на компанията да е толкова бърз, че след две години да не издържи логистиката на драстично повишените в пъти обеми. В много пъти. Така погледнато идеята, че няма да се справят при евентуално листване в Германия я отдавам на нихилизъм и омраза към всичко българско, като нещо долно и второкачествено. Не разбирам защо след успеха им на западните пазари да нямат успех и на финансовите им.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Казал съм ти , че акъл от теб не искам..Доказал си, че думите ти са без стойност..Ти винаги купуваш на дъното и продаваш на върха..Нали предвиди на ББ и пети мандат преди 1 година..И другите ти прогнози и обвинения към миноритарите помним..Плувай и по-рядко моля ме занимавай със себе си..Аз съм доволен от стратегията си от само дивидентни акции..Успех на всички инвеститори и повече реализъм..
Last edited by Kiro; 14.01.2021, 00:28.
- 1 like
Коментар
-
Киро, от шанс до шанс има разлика. При мен е най-тежкото в портфейла с тегло, което никога не съм имал в цялата си борсова кариера. Според мен не разбираш добре бизнес модела им, но това е много дълга тема. Радвам се, че все пак си купил. Според мен ще бъдеш много приятно изненадан. Успех.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеА дано, ама надали..Но е хубаво да се мечтае..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ кой е планината..Да не би БФБ да отиде на Уолстрийт..
Или викаш щом онези мутри с пищовите, охраните и мисленето на примати не са успели, то никой никога няма да успееLast edited by 15%; 13.01.2021, 20:46.Пътека се прави камък по камък!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАко планината не отиде при Мохамед, то Мохамед ще отиде при планината
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМомчета, без чужди инвеститори , не става и не е ставало..Дано след края на тикварите се отворят и инвестициите и икономиката..
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Това е така, но на хорото трябва да се хванат повече компании
По тази схема, и с известно ползване на ливъридж в периода 2001-2007 г. портфейла ми се качи 320 пъти, докато Софикс поскъпна 25. Знам, звучи невероятно, но е самата реалност. Не бях единствения така.
Знам, не можем пак да се надяваме на такова чудо като тогава, но ако успея при новия бичи цикъл да победя индекса поне 3-4 пъти ще съм доволен. А и този път трябва да разкеша преди края на купона.. Ей там ще е майсторлъка вече
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Аз излезнах на по-ниски нива, тъй като направих каквото исках, но движението ме кефи, променя настроението на целия пазар.
Коментар
Коментар