Първоначално изпратено от hullo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nik_naydenov Разгледай мнениеИЗВИНЕТЕ, нищо лично към мениджмънта на "Алтерко", но отдавна ме безпокои един въпрос: ИМА ЛИ НАИСТИНА интерес към тази акция от страна на инвеститори от Германия и/или Италия, или е просто ... желание от наша страна? Имам акции в размер на 3 % от портфейла ми. Не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hullo Разгледай мнениеМомчета, давайте да обираме бройките до 8-ката, че няма да има за всички.Нека поседи още малко, со кротце со благо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Торанажка, малко са по-готините неща от креативния борсов хумор. Мерси, че го споделяш
Ps. По-късно мога да споделя една весела история относно теглото на алтерко(99,9%) в порфейла на мой най-добър приятел
Според мен човек трябва да залага, в това в което вярва и да върви по своя път !! А не да следва някой. Това са всички успешни инвеститори и трейдъри.
А търпението е една от най- трудните за изпълнение задачи ...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
+ е от мен
напълно съм съгласен с теб
Хидропневмонещотоооо Теслата на 2008
Ps. По-късно мога да споделя една весела история относно теглото на алтерко(99,9%) в порфейла на мой най-добър приятел
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
То това важеше повече за хидропнемвонещото - акция на форума за 2008
Само че хидрото никога не е правило такива обороти -
Ето например днес дотук - оборот на бфб 230 000, а на алтерко 116 000,
т.е."фантазията" може да стане и реалност
напълно съм съгласен с теб
Хидропневмонещотоооо Теслата на 2008
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Toranaga Разгледай мнение
на борсата всичко е възможно - това е място, където само фантазията е ограничение
Само че хидрото никога не е правило такива обороти -
Ето например днес дотук - оборот на бфб 230 000, а на алтерко 116 000,
т.е."фантазията" може да стане и реалностLast edited by precakanoto; 14.01.2021, 11:46.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не вярвах, че "гаражно" производство на "дранкулки" може да се регистрира на Франкфуртската фондова борса.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
Не вярвах, че "гаражно" производство на "дранкулки" може да се регистрира на Франкфуртската фондова борса.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеС помощта на Експат Капитал Алтерко стартира процес по регистрация на акциите за търговия на Франкфуртската фондова борса. Предвижда се процесът да приключи в рамките на следващите 12 до 18 месеца, като се вземе предвид, че регистрацията е свързана с дълъг и сложен административен и организационен процес.
http://www.x3news.com/download/?id=491226
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеС помощта на Експат Капитал Алтерко стартира процес по регистрация на акциите за търговия на Франкфуртската фондова борса. Предвижда се процесът да приключи в рамките на следващите 12 до 18 месеца, като се вземе предвид, че регистрацията е свързана с дълъг и сложен административен и организационен процес.
Коментар
-
2021г. започва с чудесни новини, дано така и да продължиLast edited by tony1975; 14.01.2021, 09:16.
- 4 Харесвания
Коментар
-
С помощта на Експат Капитал Алтерко стартира процес по регистрация на акциите за търговия на Франкфуртската фондова борса. Предвижда се процесът да приключи в рамките на следващите 12 до 18 месеца, като се вземе предвид, че регистрацията е свързана с дълъг и сложен административен и организационен процес.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАз съм им дал шанс и те са в портфейла ми и съм доволен, но чак пък да оаквам да са като Амазон, Гугъл,Самсунг или ТЕСЛА няма да си фантазирам.....
Дай повече шанс на книгатаLast edited by precakanoto; 14.01.2021, 10:38.
- 1 like
Коментар
Коментар