Първоначално изпратено от cam
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнениеНямаш акции ли, щом караш нон стоп на виртуални интервенцииГооолям играч
Пробвай пак да наведеш клона преди да дрънкаш за акордеона
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНа късмет ми е бе, БатяЩом се отбележи в "моите" теми и доходността расте
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМдааа, като няма някой голям да обира и на бичетата им се огъват крачетатаГооолям играч
Пробвай пак да наведеш клона преди да дрънкаш за акордеонаНе е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ако акаунта ти е голям, ще има възможност да инвестираш част от него в компании, които са стабилни.Дават ти дивидентец, пък ако ще да не дават капиталова печалба. Но ще можеш да инвестираш и в акции, които са "нестабилни" и могат да докарат сериозна капиталова печалба.Особено в пазар като днешния....Та очевидно и твоя акаунт не е голям.Затова си потрайвай от време на време....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham.Налазваш моите теми и ми носиш доходност. В Алтерко реална, в Доверие и Илевън засега само виртуална. Жив и здрав да си и продължавай
Малко благодарност поне .Щото другия път ще си изгубиш цялото малко акунтче.А като те чета,за мен това е само въпрос на време.
При първия ти мечи пазар си дотам,щото по време на бичи пазар е лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак повтарям.Никъде не съм посочил Алтерко. Можеш и в други компании а можеш и на други пазари. Пиша ти учебникарски истини. Ако беше чел, щеше да разбереш.
Откъде обаче идва допускането ти ,че аз търгувам само на БФБ и само акции ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеГреъм, защо продължаваш да храниш трола!? Какъв е смисъла да обясняваш.. ако опиташ да обясниш на някое дърво в парка, шанса да те разбере е по-голям!
Само се скапва темата такаЩом се отбележи в "моите" теми и доходността расте
Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПак повтарям.Никъде не съм посочил Алтерко. Можеш и в други компании а можеш и на други пазари. Пиша ти учебникарски истини. Ако беше чел, щеше да разбереш.
Само се скапва темата така
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеЗащо трябва да инвестирам в балон ,който е напомпен с горещ хелий,и то напомпен 500% ,и то на малка и несигурна борса на БФБ ?
е това не мога да разбера.
Аз ако искам +15% и на другия ден -25% ми има много по-добри места и неща ,който да търгувам.Сега ясно ли ти е?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко акаунта ти е голям, ще има възможност да инвестираш част от него в компании, които са стабилни.Дават ти дивидентец, пък ако ще да не дават капиталова печалба. Но ще можеш да инвестираш и в акции, които са "нестабилни" и могат да докарат сериозна капиталова печалба.Особено в пазар като днешния....Та очевидно и твоя акаунт не е голям.Затова си потрайвай от време на време....е това не мога да разбера.
Аз ако искам +15% и на другия ден -25% ми има много по-добри места и неща ,който да търгувам.Сега ясно ли ти е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Важна е ,да.Много е важна даже.Стига акаунта да ти е голям,а не както твоя.Именно затова и няма как да го разбереш.Life won't wait for you.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Важна е ,да.Много е важна даже.Стига акаунта да ти е голям,а не както твоя.Именно затова и няма как да го разбереш.
КАто гледам в атера как са я накацали мечките, много е стабилна няма що. Само един спусък трябва за да тръгне по пързалката...Last edited by shokova terapia; 17.12.2021, 11:08.Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнениеДа. Атера затова и не поскъпва с 500% за една година. Абе, стабилността е важна..
Коментар
Коментар