Първоначално изпратено от Плажът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеОт фундаменти нищо не разбираш, а Шимон Дянков каза, че ще се прави бюджет задължително преди нова година, така че изборите нищо не държат.
За да даваш нещо, трябва да го имаш!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
И аз го виждам най-добре от тук
4к акции обем,някой бяга...най-вероятно е от редовните викачи,работещ тихомълком
Ние съфорумците сме добри хора с добри сърца. Помагаме си когато виждаме, че някой е тръгнал по грешния път. Казваме си силните и слабите страни. Приеми съветите ни градивно и се насочи към компютърна анимация, комикси, жонгльорство, вървене по въже. Другото не е за теб.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТонка аз тук го виждам по дабре;
4к акции обем,някой бяга...най-вероятно е от редовните викачи,работещ тихомълком
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЕдинствено изборите държат тази ,а и много други шитни на изкуствено дишане.Но срещу фундаментите няма как
Коментар
-
Тонка аз тук го виждам по дабре;
https://www.shelly.com/pages/info-board
Кото люпилня за пиленца светват новитеLast edited by inta53; 15.10.2024, 22:02.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеЕдинствено изборите държат тази ,а и много други шитни на изкуствено дишане.Но срещу фундаментите няма как
Фундаментите ти са ми като ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИ така, Димитровден наближава , после 5ти ноември... после до Андреевден ще мине и черния петък а след него и Коледа. Някой ще зацепи че фундамента продължава да расте с 40-50% и така ще е поне 3г напред.
А корекцийките тук, видно по чарта, протичат хоризонтално - казано по техничарски.
Любопитно ми е, колко скоро и на избегалите мигранти ще им се наложи, да напускат с профит разните заигравки със спекулантски позицийки , за да се връщат отново и отново ... и отново.))
- 2 Харесвания
Коментар
-
И така, Димитровден наближава , после 5ти ноември... после до Андреевден ще мине и черния петък а след него и Коледа. Някой ще зацепи че фундамента продължава да расте с 40-50% и така ще е поне 3г напред.
А корекцийките тук, видно по чарта, протичат хоризонтално - казано по техничарски.
Любопитно ми е, колко скоро и на избегалите мигранти ще им се наложи, да напускат с профит разните заигравки със спекулантски позицийки , за да се връщат отново и отново ... и отново.))
Last edited by precakanoto; 14.10.2024, 17:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аве момче.Какви 2030г
Тo не се знае още кой ще е US президент 2025 и какво мазало (икономическо,геополитическо,военно) ще стане по света,ти за 2030 говориш
Като нищо още след 2-3г тази компания Шменти груп може и да не съществува !!!
Колкото и невероятно да ти се струва в момента
- 4 Харесвания
Коментар
-
Колкото и невероятно да ти се струва в моментаLast edited by Ichi; 14.10.2024, 15:54.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТодорЛ Разгледай мнениеЗабележете: дългосрочните перспективи до 2030г.
Тo не се знае още кой ще е US президент 2025 и какво мазало (икономическо,геополитическо,военно) ще стане по света,ти за 2030 говориш
Колкото и невероятно да ти се струва в момента
- 1 like
Коментар
Коментар