Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
А защо тогава поствате графики и то изплагиатствани (от мен), само и само манипулативно да качите цената???
Защо сте записали,каталогизирали и цитирате наизуст постове на единствения ТА в тоя форум(мои) от преди 5 години
Едно говорите,друго правите ....
Я да ви препитам,кажете наизуст какво съм писал на 26 март 2019?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеКолега, може би не сте разбрал, но аз не формирам мнението си на чертички!
Защо сте записали,каталогизирали и цитирате наизуст постове на единствения ТА в тоя форум(мои) от преди 5 години
Едно говорите,друго правите ....
Я да ви препитам,кажете наизуст какво съм писал на 26 март 2019?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега ако се погледне в данните, които компанията показва пред обществеността, можем да видим потвърждение на калкулациите на колегата.
С продадените 6 700 000 устройства за последните 12 месеца, това прави по устройство на всеки 4,7сек. Това са данни по счетоводни документи, които се одитират!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Разбра ли сега,че като нямаш знания и изплагиатстваш графика ,без да имаш капацитета да осмислиш мисловния процес зад нея,защо не се получават нещата?
Нещата които постнах бяха за да Ви онагледя, на Вас лично не на някой друг, как поствате диаметрално различни неща. А именно:
"намам друг профил" - "това е изплагиатствано от мен", а същото нещо е постнато от друг профил
"графика на седмична база" - "ама не трябва да се гледа на седмична, трябва да се гледа месечната", С това което показвахте на седмичната графика първия път, изобщо нямаше как да го покажете на месечната тогава.
Сега ще ни кажете ли защо си сменихте профила, не че ме интересува, въпроса е Вие дали знаете отговора? На всички ни е ясна смяната на профила Ви, въпреки отрицанието. Всички сме наясно как всички компании, в които нямате отворена позиция, са балони и т.н.
Моля, оставете ни всички заблудени тук да се мъчим с тези 50% ръст на приходите. С тази компания, която расте само два пъти по-бързо от пазара в който работи. Компания която продава в над 100 страни. С тази компания, която е олицетворение на думата ПУБЛИЧНА.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение... Колко са реални тези данни, това ми е интересно
С продадените 6 700 000 устройства за последните 12 месеца, това прави по устройство на всеки 4,7сек. Това са данни по счетоводни документи, които се одитират!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеНе мога да разбера, защо след всички тези ръстове от техническа гледна точка, и повтарящата се конфигурация, която имаме в момента, според някои колеги, които се базират на ТА, тук има предпоставка за спад?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Тези данни са от техническа гледна точка и донякъде на анализаторите. И лесно могат да бъдат манипулирани, но няма смисъл, щото накрая инвеститорите гледат отчетите.
Или с други думи интересно е да се джуркат някаква числа там, но по-важното е накрая да има хубави отчети
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Понеже не съм ИТ, да задам един въпрос - а каква е вероятността въпросните данни да са манипулирани? Аз знам десетки сайтове, които изчисляват нещо си в реално време и праскат всякакви рендъм цифрички - реално всяка фирма със средно ефективен маркетинг има подобен брояч как в момента 173 човека гледат въпросния продукт, а 43 са го купили от сутринта, напримерКолко са реални тези данни, това ми е интересно
Или с други думи интересно е да се джуркат някаква числа там, но по-важното е накрая да има хубави отчети
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Данните в суров вид най-добре се виждат ето тук:
https://piehost.com/websocket-tester...d.shelly.cloud
(трябва да се натисне бутона Connect)
В сайта на Шели не се визуализират всички данни, а само тези, които от Шели са решили да ни покажат.
В суров вид се вижда, че има данни за броя нови акаунти за деня (току що минаха 600), общия брой акаунти (над 3.5 милиона) и други. Предвидено е да има данни и за дневния брой нови устройства, но виждам, че данните показват "0" (нула), въпреки че постъпват данни за нови устройства по света кажи-речи всяка секунда.
P.S. ако на някой му се занимава (Тони?) редовно да ги гледа тези данни, ще бъде полезно да видим колко нови акаунти се появяват примерно на ден, на седмица и на месец.
New devices per minute: 12
New devices per minute: 11
New devices per minute: 16
New devices per minute: 15
New devices per minute: 18
New devices per minute: 12
New devices per minute: 18
New devices per minute: 9
New devices per minute: 15
New devices per minute: 9
Малко се поизхвърлих с изкзването си, че имаме активация на ново устройство кажи-речи всяка секунда. По-реалистично е да се каже, че има активация на ново устройство на всеки 5 секунди, което пак е впечатляващо.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Понеже не съм ИТ, да задам един въпрос - а каква е вероятността въпросните данни да са манипулирани? Аз знам десетки сайтове, които изчисляват нещо си в реално време и праскат всякакви рендъм цифрички - реално всяка фирма със средно ефективен маркетинг има подобен брояч как в момента 173 човека гледат въпросния продукт, а 43 са го купили от сутринта, напримерКолко са реални тези данни, това ми е интересно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Данните в суров вид най-добре се виждат ето тук:
В сайта на Шели не се визуализират всички данни, а само тези, които от Шели са решили да ни покажат.
В суров вид се вижда, че има данни за броя нови акаунти за деня (току що минаха 600), общия брой акаунти (над 3.5 милиона) и други. Предвидено е да има данни и за дневния брой нови устройства, но виждам, че данните показват "0" (нула), въпреки че постъпват данни за нови устройства по света кажи-речи всяка секунда.
P.S. ако на някой му се занимава (Тони?) редовно да ги гледа тези данни, ще бъде полезно да видим колко нови акаунти се появяват примерно на ден, на седмица и на месец.Колко са реални тези данни, това ми е интересно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гугутката е всепризнат капацитет в БФБ средите по празнодумие и липсата на икономическа,а и каква да е мисловна дейност
Тук ще ви млатят биковете още една петилетка. Скоро и Монтега ще се осъзнаят и ще вдигат мизата. Малко ви остава да се радвате на безидейната саламура, с която скверните белите страници на светия форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТонка аз тук го виждам по дабре;
https://www.shelly.com/pages/info-board
Кото люпилня за пиленца светват новите
P.S. ако на някой му се занимава (Тони?) редовно да ги гледа тези данни, ще бъде полезно да видим колко нови акаунти се появяват примерно на ден, на седмица и на месец.Last edited by Иван Давидов; 17.10.2024, 14:09.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар