Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеСъс "само" 8% изоставаме от цената в Германия.Уж арбитражни ботове имаше
Иначе уж има ММ който да купува тук и да дава там, но понякога заспива.. Постоянно ме е яд, че моя ИП не намери начин да ни предостави достъп до търговия с Алтерко в немскоВярвам, че няколко будни играча, щяхме много по-добре да откоригирваме тези разлики и позицията да има по-добра ликвидност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Спомням си около 2009-2011 как по някои сравнително ликвидни позиции буквално нямаше и 10 бида, а продавачи имаше, но нямаха желание да продават на такива ниски цени. Тогава нямаше ликвидност. Сега е друго. Бидове има, аскове има, липсват само новини, които да раздвижат пазара в някаква посока.
Пазарът е шит и това е. Бфб също е шит. Но пък сме родолюбци
Чужди книги не поглеждам./не заради родолюбството, просто тука чувствам, че имам предимство пред чуждите играчоти. Чужди почти няма разбира се, но и това е разбираемо - не разбират пазара
/
Last edited by AF Debugger; 05.02.2023, 02:20.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
Спомням си около 2009-2011 как по някои сравнително ликвидни позиции буквално нямаше и 10 бида, а продавачи имаше, но нямаха желание да продават на такива ниски цени. Тогава нямаше ликвидност. Сега е друго. Бидове има, аскове има, липсват само новини, които да раздвижат пазара в някаква посока.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Степ бай степ, но ликвидността умря ... Как така ще я караме?!?!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Степ бай степ, към набелязаните цели!!! Скай ист лимит по този архив
https://postimg.cc/2VwMwC6R
- 2 Харесвания
Коментар
-
-
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, според мен не трябва да обръщате внимание на такива дребни неща. Складовете бяха напълнени за последното тримесечие на миналата година и видимо от резултатите се справиха добре. На последната среща казаха, че вече работят по първото тримесечие и също така Волфганг Кирш каза, че предпочита макар и по-нисък марж от продажби през партньори, отколкото по-висок и продажби през собствения сайт. Съгласен съм с него. Колко Американеца ще си поръчат през сайта и колко ще си поръчат от местни търговци. Да ще има пропуснати продажби от липсващата стока, но по-важна е голямата картинка, като се надявам тази стока да е насочена към В2В канала.
Коментар
-
Не знам, не знам - уж бяха готови за 1трим с пълни складове, а 2 от новите джаджи са свършили и магазина предлага само статус "pre-order"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
както винаги - полезен, сложих лайк. Може ли да направиш подобна разбивка и по брой продадени устройства (шели, майкитата не са важни), за да може да елиминираме до известна степен инфлационния фактор. Благодаря и продължавай в същия дух. Ако мога да попитам и къде изчезна 4Д?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
За колегата Груев, тъй като на колегата BSEtrader, може да му отнеме време да намери данните за продадентие брой устройства. Това е информация от преди месец за продажбите по време на Черния петък до Кибер понеделника от последните няколко години.
Коментар
Коментар