Да, коментираха го и на уебинара вчера.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"Във връзка със сключения през 2019 г. между „Алтерко“ АД и Link Mobility Group, Норвегия Share Purchase Agreement (SPA) за придобиване на телекомуникационния му бизнес в Европа, през отчетния период е постигнато споразумение за изплащане на просрочената последна вноска, за която бе образувано арбитражно производство пред Международния Арбитраж във Виена. В резултат на споразумението Link Mobility Group заплати 2 151 хил. лв. от дължимата сума, а остатъка от 902 хил. лева е отписан."
Коментар
-
"Във връзка със сключения през 2019 г. между „Алтерко“ АД и Link Mobility Group, Норвегия Share Purchase Agreement (SPA) за придобиване на телекомуникационния му бизнес в Европа, през отчетния период е постигнато споразумение за изплащане на просрочената последна вноска, за която бе образувано арбитражно производство пред Международния Арбитраж във Виена. В резултат на споразумението Link Mobility Group заплати 2 151 хил. лв. от дължимата сума, а остатъка от 902 хил. лева е отписан."Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеотписване на вземане в размер на 6,3 млн. лв. (3,2 млн. евро))
Някой има ли повече инфо) ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеявно е паднала цената на норвежките акции)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеотписване на вземане в размер на 6,3 млн. лв. (3,2 млн. евро))
Някой има ли повече инфо) ?
https://www.investor.bg/a/339-novini...-link-mobility
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗа +10лв. горница на пазарната в момента,- няма да спорим сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Пий си ракията ,както обикновено и не се бъркай там ,където нищо не разбираш !
Оня ден на +5% излезоха 3-4 маймуни ,викат ,ти си виновен . Сега на -5% пак същите излизат и пак аз съм бил виновен .А ся де?
Аз съм винаги виновен,а те не са никога
п.с. ще ядеш голямо дърво в Агро балона.Ама ти сигурно ПОСТ фактум ще кажеш, както другите,че вече си продал.Даже си успял да го направиш и малко НАД върха
За +10лв. горница на пазарната в момента,- няма да спорим сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСамо да не предизвиква бури, както при бившата си база водена от един титаник(горкият Титаник-по какви поводи го споменаваме, а и Ген. Гаки го отвяха бурите в неизвестна нам посока)...
Съдби чоловечески,- сал списване искат за достойната им памет!!!
-"Днес, 11:11
И "рибаря" стана рибка...."
Оня ден на +5% излезоха 3-4 маймуни ,викат ,ти си виновен . Сега на -5% пак същите излизат и пак аз съм бил виновен .А ся де?
Аз съм винаги виновен,а те не са никога
п.с. ще ядеш голямо дърво в Агро балона.Ама ти сигурно ПОСТ фактум ще кажеш, както другите,че вече си продал.Даже си успял да го направиш и малко НАД върха
Коментар
-
Само да не предизвиква бури, както при бившата си база водена от един титаник(горкият Титаник-по какви поводи го споменаваме, а и Ген. Гаки го отвяха бурите в неизвестна нам посока)...
Съдби чоловечески,- сал списване искат за достойната им памет!!!
-"Днес, 11:11
И "рибаря" стана рибка...."
Коментар
Коментар