Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Относно спада, който очаквате към нивата 25-28лв не смятам, че ще видим повече такива нива! Пробива на предишния връх от 28лв, според мен вече бе тестван от техническа гледна точка. Същевременно компанията доста умело се намества в коловоза на Р/Е над 20, но при това ниво и очакваната печалба за годината 35,50-36лв би бил някакъв минимум! Тук пак е мястото да Ви върна към пазара, на който оперира компанията. Началната фаза на развитието му с растежа на самата група, както и планирания над 40% средногодишен растеж на компанията. На такъв тип растящи компании Р/Е не им е 20 и затова цената е такава. Всеки отчет, който изпълнява предначертания план ще гарантира мястото в този коловоз! И всичко това, което ние с Вас си говорим тук във форума е без значение, защото в Германия миналия месец са изтъргувани почти 116к бройки. Двойно на всеки от предходните два месеца и само с 8к по-малко от най-силния месец досега там м.Май.
Аз много добре знам кога точно, ще изчезна от форума! Когато някое гадже ми завърти главата...

Коментар