Червен кретен, вие какви акции държите, от кои компании? Или от кои бихте купили?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Трябва да се чете, а ти не го правиш и се излагаш.
Трябва да се чете, трябва!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Усещането за стартъп е някой балък да ти налива готови пари
Трябва да се чете, трябва!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеУсещането за стартъп е някой балък да ти налива готови пари
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ако искаш басче, само кажи, ама дай в съответната тема
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Еми друга позиция не се сещам. Тази ми е НАЙ на сърце.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
По един бас на позиция ми стига - тук си имам с 4д, в Неохим си имам с Инта, предлагах в Атера, че ще докара по-малка печалба за вложилите там на 2,70, отколкото ще е при брефчето на 2,30 в период от 3 години, с все дивидентите, ма нямаше кой да ми се върже. дай друга акция и съм готов за бутилкаНе е препоръка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Само да не стане така, че от дивидентите на една акция на Атера за 3 години да си купиш една акция на БрефаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
По един бас на позиция ми стига - тук си имам с 4д, в Неохим си имам с Инта, предлагах в Атера, че ще докара по-малка печалба за вложилите там на 2,70, отколкото ще е при брефчето на 2,30 в период от 3 години, с все дивидентите, ма нямаше кой да ми се върже. дай друга акция и съм готов за бутилка
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Свиркай, като трябва да продавамеВъзможно е с няколко джаджи да стане и туй "еднорог"
- 1 like
Коментар
� -
Можеше да изкараш още едно шише уиски, ама като не работиш с числа, нямаме подносче, на което да поставим бутилкатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Както казват "умните хора" в този форум - аз не работя с числа, аз работя с процесиЗатова и прогнозата ми е, че сме в последно действие и после пушката, заложена в първо действие, гръмва - така поне твърди класик като Чехов. Обаче едно им признавам - всички маркетингови похвати са им по учебник - платени викачи у форумО, платени инфлуенсъри по медийките с празни опаковки и тъпи въпросчета, платени пр статийки, отлично изиграване на късите на безкоз на борсичката, срещу скормната таксичка от 1 милка ли беше и т.н. Процеси, шокче, процеси - ми то просто се случи, както казват "умните хора", а аз съм само един проЗ Грую и не ги разбирам нешата, пък и нямам телефонна линия с яхтата
Не е препоръка
Коментар
� -
Както казват "умните хора" в този форум - аз не работя с числа, аз работя с процесиЗатова и прогнозата ми е, че сме в последно действие и после пушката, заложена в първо действие, гръмва - така поне твърди класик като Чехов. Обаче едно им признавам - всички маркетингови похвати са им по учебник - платени викачи у форумО, платени инфлуенсъри по медийките с празни опаковки и тъпи въпросчета, платени пр статийки, отлично изиграване на късите на безкоз на борсичката, срещу скормната таксичка от 1 милка ли беше и т.н. Процеси, шокче, процеси - ми то просто се случи, както казват "умните хора", а аз съм само един проЗ Грую и не ги разбирам нешата, пък и нямам телефонна линия с яхтата
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Надолу ли е посоката, Груйка? Дай някоя прогноза или до каква цена го виждаш спада ?Затова и прогнозата ми е, че сме в последно действие и после пушката, заложена в първо действие, гръмва - така поне твърди класик като Чехов. Обаче едно им признавам - всички маркетингови похвати са им по учебник - платени викачи у форумО, платени инфлуенсъри по медийките с празни опаковки и тъпи въпросчета, платени пр статийки, отлично изиграване на късите на безкоз на борсичката, срещу скормната таксичка от 1 милка ли беше и т.н. Процеси, шокче, процеси - ми то просто се случи, както казват "умните хора", а аз съм само един проЗ Грую и не ги разбирам нешата, пък и нямам телефонна линия с яхтата
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
�
Коментар