Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеИмам акции в немски слабо ликвидни компании които имат продажби между 200-300 мил евро и за 2 години имам дивидентна доходност между 8-10 %. За капиталова ще си премълча ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКва световна компания е с 75-80 мил. евро продажби.
Работя в немска средна фирма с продажби на ден 7-8 мил евро
Просто мащаба Ви се губи ;-)
Поздравления за продажбите на фирмата, в която работите, просто ми е интересно фирмата на колко години е, от колко време е в съответната сфера на дейност и колко служителя има?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеКва световна компания е с 75-80 мил. евро продажби.
Работя в немска средна фирма с продажби на ден 7-8 мил евро
Просто мащаба Ви се губи ;-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеИмам акции в немски слабо ликвидни компании които имат продажби между 200-300 мил евро и за 2 години имам дивидентна доходност между 8-10 %. За капиталова ще си премълча ;-)На Шели провери ли колко е капиталовата ?
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеИзвинявайте тогава -аз "не ги разбирам нещата "
Правите се на палячовци за 1-2 лв разлика, после като ви подпука фундамента със следващия ръст, се покривате като следващите мишоци. Вече 3ти път я играеш тая сценография
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
....Все пак последните две са световни....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Минаха сделки почти едновременно на 3те акции и ми се набиха на очи цените в момента .Все пак последните две са световни (не е грешно да се каже според мен)Гиганти .Та за това? А при още по малко акции, не 18млн. а 1.8млн. цената на акцията не би ли трябвало да е 580лв. ? Разбираш ли колко несъстоятелно е да сравняваш само цени !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Колега искате да кажете че всеки който наплюнчи молива и гледа П/Е и Ратио и някакви възвращаемости става Мелионер -не е сериозно просто.Успех -надявам се да не сте купували около сегашните нива.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
То смятай ако мине някоя сделка при Одесес по твоята логика ще кажеш че те са директно "за лудница" или направо "за разстрел"Средно дневен обем (лева/акции) 1 453 / 4
Коментар
-
Минаха сделки почти едновременно на 3те акции и ми се набиха на очи цените в момента .Все пак последните две са световни (не е грешно да се каже според мен)Гиганти .Та за това
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, къде ги виждате тези мечета?мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
Коментар