If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имат управляващо дружество, което ще управлява АД-то и то не е дъщерно. Е ако това не е схема за източване, не знам кое е. НА кого е нужно управляващо дружество, като АД-то може само всичко да си прави.
А ако случайно наберат 12 000 000 лева, приблизително 4 300 000 паунда, какво точно могат да купят и да управляват - два апартамента или прилична къща. Някой е сънувал мокри сънища.
"Нео Лондон Капитaл" аууу тея треа да са сила, мисля и аз да си пусна едни мои акции "Мео Балъци Капитaл" и да хвана балъци за 40 млн. ..... Още малко и швепс на клечка ...
имат управляващо дружество, което ще управлява АД-то и то не е дъщерно. Е ако това не е схема за източване, не знам кое е. НА кого е нужно управляващо дружество, като АД-то може само всичко да си прави.
12-11-2015 - Съобщение от БФБ-София (Решения на съвета на директорите на БФБ-София АД)
Решения на Съвета на директорите на БФБ-София АД (12.11.2015 г.)
С протокол № 45 от 10.11.2015 г. Съветът на директорите на БФБ - София АД взе следното решение:
Регистрация на финансови инструменти
Съветът на директорите на БФБ – София АД допуска до търговия на Основен пазар BSE, Сегмент за първично публично предлагане на БФБ-София АД, емисия акции на Нео Лондон Капитал ЕАД, при следните параметри:
- ISIN код: BG1500002156;
- Размер на предложената емисия: 40 000 000 лева;
- Брой акции: 400 000 броя;
- Номинална стойност на една акция: 100 /сто/ лева;
- Вид на акциите: временна емисия при първично публично предлагане;
- Присвоен борсов код: 178;
- Поръчките за покупка се въвеждат на цена, равна на емисионна стойност, а именно 100 лв. за една акция;
- Датата на въвеждане за търговия е 18.11.2015 г.;
- Начална дата за търговия на борсата: 18.11.2015 г.;
- Крайна дата за търговия на борсата: 21.12.2015 г.;
- Крайна дата за записване на акции от увеличението: 21.12.2015 г.;
- В случай че преди крайния срок на предлагането бъдат продадени всички предложени акции, регистрацията ще бъде прекратена незабавно;
- Всяко лице може да запише най-малко 1 (една) акция;
- Предлагането ще се счита за успешно, в случай че са закупени минимум 120 000 броя акции.
Коментар