Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИнтересно е колко не са достигнали, но няма инфо
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Точно така- винаги друг е виновен.
Преди беше Елана, че им събра толкова пари, които потрошиха без видим ефект ( освен, че дълг нарастна в последните 2 години неимоверно)
Спирам! Като много хора тук - имах надежда за нещо добро,
Мен обаче ми пука само за бг пазар . Фаундърите да се оправят сами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
Казваш некомпетентност, но в какво? В правене на увеличение на капитала? ... значи некомпетентността е за ПФБК, нали?
Преди беше Елана, че им събра толкова пари, които потрошиха без видим ефект ( освен, че дълг нарастна в последните 2 години неимоверно)
Спирам! Като много хора тук - имах надежда за нещо добро,
Мен обаче ми пука само за бг пазар . Фаундърите да се оправят сами.
- 1 like
Коментар
-
Сериозна компания казваш ... проучи малко как се управлява!
Иначе основните акционери, са вече уморени момчета - разбират от технологиите (няма спор тук), но трябва да влезе нов мениджмънт - компетентно CFO, a също и ново CEO ( сега роднинската връзка много пречи) .
Компанията плаче за activist investor - само тогава има шанс. Има потенциал!
Сирма нанесе поредният удар на капиталовия ни пазар . Този път не с кражба , а с некомпетентност .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНе съм вярвал, че може да се случи такова нещо при това на сериозна компания от Софикс. Как ще организираш нещо преди да си се подсигурил?
Иначе основните акционери, са вече уморени момчета - разбират от технологиите (няма спор тук), но трябва да влезе нов мениджмънт - компетентно CFO, a също и ново CEO ( сега роднинската връзка много пречи) .
Компанията плаче за activist investor - само тогава има шанс. Има потенциал!
Сирма нанесе поредният удар на капиталовия ни пазар . Този път не с кражба , а с некомпетентност .
- 3 Харесвания
Коментар
-
излязло е обявлението - неуспешно
честито
- 2 Харесвания
Коментар
-
излязло е обявлението - неуспешно
Сега ще решиш проблема - с нова серия кредити.
Иначе ПФБК си прибраха 40 000 лв за добре свършена работа!Last edited by maretoff; 19.02.2019, 12:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Колеги, няма ли някакъв срок за опосвестяване на резултати от набиране на капитал - нищо няма в http://www.x3news.com/?page=news&language=bg
Голямо затъмнение
Коментар
Коментар