Първоначално изпратено от mag-inv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение1.30 ми е ОК
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Ако съм сам още по-добре.Няма да ти е самотно тук ми се струва
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Ако съм сам още по-добре.
Като утрои, веднага се махаме с Иво Орозов. Нали Иво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНедоверчив е пазара...не че няма защо. Иначе капитализацията в момента е долу-горе колкото кеш ще влезе от сделката в холдинга.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНатяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokomo Разгледай мнениеПървоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
Натяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.Инфлацията е намалила покупателната стойност поне два пъти от излизането на Сирма на борсата - всичко под 3 лева е смешка.
ПС: Не е съвет за покупка. Не е съвет за продажба имам акции и тук и в Даймлер и в еър Франс (където сега е много изгодно също- но не е съвет )
.. А? Не съм финансов съветник , нямам финансови сертификати! - Но като гледам тези които ги имат какво правят се хващам за главата)
Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеНатяга се пружината тук май. Търсенето расте, предлагането изтънява, а никой не пише в темата. Всички ли сте анти тая позиция? Другия вариант е доста хора да се ослушват за покупка и да си траят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Интересно наистина колко покупки са направили а са знаели за сделката
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар