If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В темата за Bref спорихме с теб Nobody, но тук съм напълно съгласен с теб.
Часовникът тиктака. На изкуствено дишане с допинг от банките са (на кредити). Кажат ли банките "стига толкова" и са в …..
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Не е добре тук ситуацията и то очевидно но до лято не очаквам нещо различно да се случи освен лъжи в отчетите...след лятото ще го мислим пак...и на всички стана вече ясен счетоводният метод нагоди го...хайде спрете стига вече!
Часовникът тиктака. На изкуствено дишане с допинг от банките са (на кредити). Кажат ли банките "стига толкова" и са в …..
Изглежда банките са били до тук, иначе нямаше да има увеличението на задълженията и авансите. Пак казвам, че може би това е по-добрият вариант за дребните акционери. Може би сега ще има по-радикални мерки за смяна на подхода.
Само ще цитирам няколко цифри. Заеми 18.4 млн. (10.4), търг. задължения 8.9 млн. (4.8), аванси 7.9 млн. (2.5). В скоби от преди 12 месеца.
17.5 милиона увеличение, срещу 5 млн. повече кеш, тоест 12.5 млн. са вложили/изхарчили. Искаха ли да изчистят тези задължения с парите от новите акции и, ако да, какво ще правят сега?
Нямам против да се инвестира, но просто не може да се разбере, това създава ли потенциал за печалби след някакво време или ако спрат ще спрат и приходите. Може би греша за стойността на бизнеса и технологиите вътре, но съм сигурен, че загубиха доста доверие.
Само ще цитирам няколко цифри. Заеми 18.4 млн. (10.4), търг. задължения 8.9 млн. (4.8), аванси 7.9 млн. (2.5). В скоби от преди 12 месеца.
17.5 милиона увеличение, срещу 5 млн. повече кеш, тоест 12.5 млн. са вложили/изхарчили. Искаха ли да изчистят тези задължения с парите от новите акции и, ако да, какво ще правят сега?
Нямам против да се инвестира, но просто не може да се разбере, това създава ли потенциал за печалби след някакво време или ако спрат ще спрат и приходите. Може би греша за стойността на бизнеса и технологиите вътре, но съм сигурен, че загубиха доста доверие.
Това как ще се отрази на цената?На 60 ст ще спре ли?
Маржът на печалбата от продажби вече подсказва за наченки на тех.компания и е наполовина по-голям от другата тех,компания - Алтерко
Любопитно колко ли ще е на биодит?? )
"До изтичане на крайния срок за прехвърляне на права, 27.12.2018г, бяха упражнени 21 739 969 броя права от общо емитирани 59 360 518 броя права"
T.e. за 5 милиона увеличението е провалено ?
Което означава, че по-големите собственици управляващи фирмата не са пожелали да вземат заеми за 5 милиона и после да ги "компенсират"! А това се казва "почтеност". От мен Браво!
Коментар