Първоначално изпратено от johny-bravo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
в темата за БРЕФ помня умни постове от теб
но тук ...
кой ще иска да превземе тва ...?ако я подарят "за без пари", също няма да откажа
На сърце ми е от ранни годиниНо не ми пречи чат-пат да си я критикувам свойски, като другарска критика ))
(ps. за сметка на товa, немам грижа за спидитата, и там дори и темата не поглеждам, тотал щета, всеки с интересите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеНе познах, че може да има раздвижване от страна на мениджмънта.
А това някой да изкупи компанията надали може да стане при положение, че основателите притежават доста проценти. Все пак, ако има компания, която може да бъде мишена на подобна стратегия, то това е Сирма.
но тук ...
кой ще иска да превземе тва ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nobody Разгледай мнениеНе познах, че може да има раздвижване от страна на мениджмънта.
А това някой да изкупи компанията надали може да стане при положение, че основателите притежават доста проценти. Все пак, ако има компания, която може да бъде мишена на подобна стратегия, то това е Сирма.
Коментар
-
Господа от Съвет на директорите,
Ако още малко падне цената ще Ви изкупят и махнат.
А после могат да правят каквото решат без да се съобразяват с текущите Ви стратегии, идеи и дългогодишни планове!
Замислете се !Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тоя дето го чакаха да участва в увеличението дали няма да подкрепи в ниското?75 ст. ? 35 ст. ?
Не е препоръка.Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Тоя дето го чакаха да участва в увеличението дали няма да подкрепи в ниското?
Знае ли се, Може да чака марадона да изгуби търпение и да пусне книжлетата, за да не се налага да се "развързва" "флоута"
Първоначално изпратено от mapadona ...12.12.2018, 20:32Май днес беше последния шанс да се купи евтинко, аз донапълних прилично, нямам против още малко да купя на тия нива
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Пo-добре истински железен лев на борсата,. отколкото 100 мил собствен капитал ама на "артия"(за ужас на банкерите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВажно е и дребния инвеститор да хареса една акция! Такъв с 40 лв. за харчене!(за ужас на банкерите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от vzhekoff Разгледай мнениеПлахи опити с 40 лв. да се спре пропадането на асансьора. Мизерия в главите. 40 лв. ! Т'ва са пари за семки. Преди няколко деня един пък със 128 лв. за 85 ст. Може ли така сега
"Дотук добре", ако се налага да упоменем идеята за хвърчащият асаньор
Коментар
Коментар