Първоначално изпратено от BullsonBSE
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНяма го Никито от Експат, той ша ви оправи както намести Мекомците навремето хахахахахаBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеПомниме много ИПОта дето когато се набират парите за новите акции има пресконференции, представители пишат по форумите с бодряшки изказвания, и после след 2-3 г. когато цената на 10-20% от емисионната настъпва пълно мълчание. Да излязат и да кажат за Енебона, какво ни къпят със Сирма, щото сега тече плащането на новите "прескъпи" акции ли
ХАХАХА
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТова е ИПО и е по желание. Може да искат и десет пъти по-висока цена, това им е работатав случая и хората сами преценяват да купуват или не. Или ти си с някаква носталгия към онези времена когато някоя комисия опрделяше кое колко ще струва!?Bulls on BSE
Коментар
-
Помниме много ИПОта дето когато се набират парите за новите акции има пресконференции, представители пишат по форумите с бодряшки изказвания, и после след 2-3 г. когато цената на 10-20% от емисионната настъпва пълно мълчание. Да излязат и да кажат за Енебона, какво ни къпят със Сирма, щото сега тече плащането на новите "прескъпи" акции ли
ХАХАХАBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеТочно така е. Първо да се разследва какво стана с поне 10 ИПОта и увеличения на капитал с нови акции дето са на цени в пъти под емисионните и тогава нови ИПОта.
Това ИПО и на тези цени е ценизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеПази Боже, от повече такива разбирачи на БФБ.
Това ИПО и на тези цени е ценизъм.Bulls on BSE
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеА аз защо така си мисля, че основната причина за излизане на борсата е да може менидмънта да си осребри собствените акции, които иначе са едни голи, непотребни хартийки. Дано не съм прав де!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BGTR30 Разгледай мнениеМислех си, че има две причини цената на акцията да расте.
Първата е че до сега компанията не се е отчитала пред публични и външни инвеститори и съответно не е искала да плаща големи данъци Т.е. вероятно е реинвестирала здраво преди да изчисли дължимото като данъци.
Втората е свързана с това, че ръководството обяви, че скоро ще търси излизане и на по-голяма външна борса. За да стане това трябва голяма мобилизация, сериозно отношение към поставените цели, големи печалби, големи дивиденти
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеНа никой не му трябва, ако бях на КФН щях да го спра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениененужна злоба към някого, който се опитва нещо да правиBulls on BSE
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеДокога ще губите време на хората с това ИПО. Никой не се интересува нито пък подава поръчки.
Коментар
-
Мислех си, че има две причини цената на акцията да расте.
Първата е че до сега компанията не се е отчитала пред публични и външни инвеститори и съответно не е искала да плаща големи данъци Т.е. вероятно е реинвестирала здраво преди да изчисли дължимото като данъци.
Втората е свързана с това, че ръководството обяви, че скоро ще търси излизане и на по-голяма външна борса. За да стане това трябва голяма мобилизация, сериозно отношение към поставените цели, големи печалби, големи дивиденти
Коментар
-
Днес 15ти е последният ден, в който могат да се подават поръчки. Утре ще бъде обявен резулатата.
Първоначално изпратено от vlado64 Разгледай мнениеДо кога се подаваха заявки за закупуване на акции ?Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
Коментар