Първоначално изпратено от colline
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТака де, има не една и две емисии у нас дето се търгуват ниско и имат ниска пазарна капитализация просто щото няма пазар. Бизнесът си върви, но няма достатъчно играчи на пазара за да се оцени. Но всичко с времето си!
Затова дивидентните дружества са си добре оценени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе съм си и помислял, да не говорим пък залъгвал, че "един два пенсионни фондове ще направят нещата розови тук". Приписваш ми някакви думи, идея нямам защо.
ти си искал да кажеш, че ще има със сигурност положително влияние, но нещата няма да станат розови. Ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеТака де, има не една и две емисии у нас дето се търгуват ниско и имат ниска пазарна капитализация просто щото няма пазар. Бизнесът си върви, но няма достатъчно играчи на пазара за да се оцени. Но всичко с времето си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениено в крайна сметка участието на фондове, лица и животни няма голяма връзка с бизнеса на дружеството и неговата пазарна капитализация. Практиката го доказа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНе знам какво съм акцентирал, казвам едно и също нещо:
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениесъгласен, просто по-долу акцентирахте върху ролята на пенсионните фондове, а сега вече говориш, че не е само тяхна ролята. успех
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеНо със сигурност влизането на повече фондове може да има само положително влияние в бъдеще. Лично мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗа това съгласен, кой ти дава гаранции за каквото и да било.
Важно е да има ПФ, да има ДФ, да има ЗД, да има чужденци, да има много дребни, трябва да има различен тип инвеститори с различни стратегии и да става търговия, колкото повече - толкова по-добре. Надежда друга нямаме, иначе пазар няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗа това съгласен, кой ти дава гаранции за каквото и да било.
Важно е да има ПФ, да има ДФ, да има ЗД, да има чужденци, да има много дребни, трябва да има различен тип инвеститори с различни стратегии и да става търговия, колкото повече - толкова по-добре. Надежда друга нямаме, иначе пазар няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетова твърдя и аз - влизането на пенсионни фондове не е гаранция, че цените няма да паднат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениетова твърдя и аз - влизането на пенсионни фондове не е гаранция, че цените няма да паднат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеОпределено падането на тези акции не е заради влизането на ПФ в тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеаз знам много акции, в които са влезнали пенсионни фондове и цената се е сгромолясвала
Щом пишеш тук вероятно имаш акции.
Всеки сам си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениевиж цените на всички IPO-та от 2006 година насам
Коментар
Коментар