IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Така де, има не една и две емисии у нас дето се търгуват ниско и имат ниска пазарна капитализация просто щото няма пазар. Бизнесът си върви, но няма достатъчно играчи на пазара за да се оцени. Но всичко с времето си!
    А моето мнение е, че по-скоро малкото инвеститори на БФБ вече поумняха и оценяват добре само компаниите, споделящи печалбите си с миноритарите.

Затова дивидентните дружества са си добре оценени.

Коментар

Не съм си и помислял, да не говорим пък залъгвал, че "един два пенсионни фондове ще направят нещата розови тук". Приписваш ми някакви думи, идея нямам защо.
      ок, грешно съм те разбрал за това, че участието на (пенсионните) фондове със сигурност ще има само положително влияние върху цените на акциите.
      ти си искал да кажеш, че ще има със сигурност положително влияние, но нещата няма да станат розови. Ясно.

Коментар

• Не съм си и помислял, да не говорим пък залъгвал, че "един два пенсионни фондове ще направят нещата розови тук". Приписваш ми някакви думи, идея нямам защо.

Коментар

Така де, има не една и две емисии у нас дето се търгуват ниско и имат ниска пазарна капитализация просто щото няма пазар. Бизнесът си върви, но няма достатъчно играчи на пазара за да се оцени. Но всичко с времето си!
          и аз искам акциите да потръгнат, но няма смисъл да се залъгваме, че един два пенсионни фондове ще направят нещата розови тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
            но в крайна сметка участието на фондове, лица и животни няма голяма връзка с бизнеса на дружеството и неговата пазарна капитализация. Практиката го доказа.

Коментар

Не знам какво съм акцентирал, казвам едно и също нещо:
              но в крайна сметка участието на фондове, лица и животни няма голяма връзка с бизнеса на дружеството и неговата пазарна капитализация. Практиката го доказа.

Коментар

съгласен, просто по-долу акцентирахте върху ролята на пенсионните фондове, а сега вече говориш, че не е само тяхна ролята. успех
                Не знам какво съм акцентирал, казвам едно и също нещо:

Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Но със сигурност влизането на повече фондове може да има само положително влияние в бъдеще. Лично мнение

Коментар

За това съгласен, кой ти дава гаранции за каквото и да било.

Важно е да има ПФ, да има ДФ, да има ЗД, да има чужденци, да има много дребни, трябва да има различен тип инвеститори с различни стратегии и да става търговия, колкото повече - толкова по-добре. Надежда друга нямаме, иначе пазар няма
                  съгласен, просто по-долу акцентирахте върху ролята на пенсионните фондове, а сега вече говориш, че не е само тяхна ролята. успех

Коментар

Важно е да има ПФ, да има ДФ, да има ЗД, да има чужденци, да има много дребни, трябва да има различен тип инвеститори с различни стратегии и да става търговия, колкото повече - толкова по-добре. Надежда друга нямаме, иначе пазар няма
                    Така е.

Коментар

това твърдя и аз - влизането на пенсионни фондове не е гаранция, че цените няма да паднат.

Коментар

това твърдя и аз - влизането на пенсионни фондове не е гаранция, че цените няма да паднат.
                        Ха ха ха , как го извъртя. Ти да не си адвокат Без лоши чувства

Коментар

Определено падането на тези акции не е заради влизането на ПФ в тях

Коментар

аз знам много акции, в които са влезнали пенсионни фондове и цената се е сгромолясвала
                            Като си уверен - играй го на късо.
                            Щом пишеш тук вероятно имаш акции.
                            Всеки сам си решава.

Коментар

виж цените на всички IPO-та от 2006 година насам
                              Определено падането на тези акции не е заради влизането на ПФ в тях

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                                Сподели 5 от тях, моля!
                                виж цените на всички IPO-та от 2006 година насам

Коментар

Working...
                                X