Да бяха казали за дивиденти тук, а и прогнозата на Елана за ръст 30-40% как ще я изпълнят.Нищо чудно да измислят 2-3 стотинки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сирма Груп Холдинг АД (SGH / SKK )
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gunnar Разгледай мнениеСъмнявам се да има дивидент. Нито има печалба, нито има логика да правиш IPO и в следващия момент да даваш дивидент.
Казаха, че планират дивиденти тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеколко ще е дивидента тука?
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexar Разгледай мнениеSAP със 130% ръст на приходите си в България през 2015 г.
http://www.investor.bg/novini/261/a/...2015-g-211157/
Но това не е важно, защото базата им е малка и всяка една по-голяма сделка от български клиент може да изстреля продажбите за годината нагоре с 50%.
Коментар
-
SAP със 130% ръст на приходите си в България през 2015 г.
http://www.investor.bg/novini/261/a/...2015-g-211157/Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениемии малко е неконсолидиран за да коментирам
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКоментари за отчета??destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafemeможеш ли да се обосновеш, тъй като нищо не разбрах. По-тъп съм и от модератора тук
Все едно да ти обяснявам понятието "Паразитна Борса", какво е и ти да се правиш на не разбрал. Има го в Финансовото посредничество, погледни си!! Ако имаш желание де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениекакто са казали едни по-умни хора - дори когато пазарът е неефективен, той ефективен. Просто всичко се случва с причина. Аз с пазара не мога да споря. Ти си спори, щом ти се вижда смислено.
Пазара се измества не заради причина, а заради ИНФОРМАЦИЯ И НОВАТА ТАКАВА!!
Е на нашият ИНФОРМАЦИЯТА,ВЪРВИ ЛИ ПРАВИЛНО от БАНКИ КЪМ КЛИЕНТИ И ОТ МАЖОРИТАРИ КЪМ АКЦИОНЕРИ, тука не само е сбъркана, и не само това.
Във финансовото посредничество ПРАВЯТ И ДРУГИ РАЗЛИКИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ, НО ЗА тях по КЪСНО.
Сега да видим развитието на ИПО в този мащаб!!??? Стадиите на развитие на компаниите пък какво нещо бяха. От Звезди изгряващи се превърнаха в Нищо, което и резултата от ТАЗИ ефективност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеКой развиващият се КАПИТАЛОВ ПАЗАР в България или Черешовия пазар???
Мащаба е причината!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеда, толкова според мен, но колко ще даде пазара, това едва ли някои знае
Мащаба е причината!!
Коментар
Коментар