IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПФК ЦСКА АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пуснете си сайта на Елана - много е яка снимката със знамената, голяма надъхване. Така и е при Авал Ин.

Коментар

• Това е следващата ракета на БФБ,

На пук на всички очаквания, мисля тук ще има презаписване поне 4 пъти.

Софикс 1,200

Не е препоръка!

Коментар

• К*Р за АПК

Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Да пукна, ако дам и стотинка на Лупи.
        Ще отида и ще дам на три циганета по 10 лв, че поне ще ми кажат "Мерси бате!", та поне да се почувствам млад.
        А Лупи и мерси няма да каже.
        Браво на теб приятелю не ме интересува на кой отбор симпатизираш ама едно ще ти споделя:
        --Евалата за изказването относно Лупи ли е какъв е не знам?
        Друго искам да попитам:Колко акции трябва да си купиш на АПК за да излезеш въобще на печалба някога.И това някога кога ще е? Ако някой ми отговори на този въпрос ще му стана сътрудник,белкем ме светне нещо по-така.Извинявам се за неправилния речник ,просто реших да вкарам малко не уместна закачка (така да се каже).
        Last edited by toniironboy; 12.03.2014, 23:31.
        "UP THE IRONS"

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          помагаш на Лупи, но това не е кражба, доброволно си купуваш акции на компанията
          не е помощ за ЦСКА, защото парите отиват при сегашния собственик, а не в клуба
          Напротив, влизат в клуба.Как ще се изхарчат е друг въпрос....Не, че ще си купя де.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            Да пукна, ако дам и стотинка на Лупи.
            Ще отида и ще дам на три циганета по 10 лв, че поне ще ми кажат "Мерси бате!", та поне да се почувствам млад.
            А Лупи и мерси няма да каже.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Големия въпрос е - дали се помага ма отбора или на САШО АПАШО ДА КРАДЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Няма нищо лошо да видим изпълненията на Лупи ,вълкът от София.При всички
                положения ще въведе иновативно ноу хау в търговията.А колкото за дълговете,
                футболистите струват пари,колкото по-добре игрят ,толкова повече пари
                струват в чужбина.
                ...Иновативно,иновативно, колко да е иновативно.....то сега човека си е прехвърлил акции за около 600 000 лв. ЗА СЕГА. Без пари-пари прави..ИДЯЛНО.

Коментар

• Няма нищо лошо да видим изпълненията на Лупи ,вълкът от София.При всички
                  положения ще въведе иновативно ноу хау в търговията.А колкото за дълговете,
                  футболистите струват пари,колкото по-добре игрят ,толкова повече пари
                  струват в чужбина.

Коментар

• Феновете на ЦСКА съвсем няма да направят добра инвестиция, ако си купят акции на "червените". Това разкри Благовест Крачев, брокер в инвестиционния посредник "Карол".

"На пръв поглед цената от 3 лева на акция изглежда сравнително висока и непривлекателна за инвеститорите предвид спада на приходите и увеличението на загубата на клуба. Акциите се предлагат при отрицателен собствен капитал (пасивите на клуба превишават активите с 10,2 млн. лева), което е прецедент за Българската фондова борса", коментира Крачев.

Той е на мнение, че голяма част от потенциалните купувачи на акции ще са фенове, за които няма значение текущото състояние на клуба.
                    Феновете на ЦСКА съвсем няма да направят добра инвестиция, ако си купят акции на "червените". Това разкри Благовест Крачев, брокер в инвестиционния посредник "Карол".
                    "На пръв поглед цената от 3 лева на акция изглежда сравнително висока и непривлекателна за инвеститорите предвид спада на приходите и увеличението на загубата на клуба. Акциите се предлагат при отрицателен собствен капитал (пасивите на клуба превишават активите с 10,2 млн. лева), което е прецедент за Българската фондова борса", коментира Крачев.
                    Той е на мнение, че голяма част от потенциалните купувачи на акции ще са фенове, за които няма значение текущото състояние на клуба

Феновете на ЦСКА съвсем няма да направят добра инвестиция, ако си купят акции на "червените". Това разкри Благовест Крачев, брокер в инвестиционния посредник "Карол".

Той е на мнение, че голяма част от потенциалните купувачи на акции ще са фенове, за които няма значение текущото състояние на к
                    Редактор: Actualno.com

Коментар

• ето, когато розовогъзите са за похвала, ще ги похваля (без ирония)
                      На туй нящу му се вика роуд шоу и не е особено разпространено в БъГъ-ту, така че чорбата са иновативни. Браво и успех с емисията

http://www.cska.bg/news/Za-badeshtit...ntana/454.html
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        А ако не е съвсем "чиста", то Лупи знае как да я изчисти.
                        Справка Кремиковци.
                        Със сигурност ще гледаме великото пречистване

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                          Истинска чиста акция
                          А ако не е съвсем "чиста", то Лупи знае как да я изчисти.
                          Справка Кремиковци.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Истинска чиста акция

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Дидо, да се говори в множествено число, когато вадиш собствени мисли и чувтсва, е основен признак на раздвоение на личността или иначе казано шизофрения

Сега сериозно - аз бих се радвал, ако тази емисия се презапише, макар че съм силно скептичен, въпреки доста минималната сума, която се иска и немалкото фенове на цска. Ако стане, то би отворила пътя и на други клубове да излязат на борсата - що пък не Но от тези пари една стинка няма да иде в цска и това е ясно на всички - все пак знаем що за стока е Лупи. И все пак за мен ще е много положителен знак за борсата ни. А пилците, поне така знам, се броят наесен - поне 2007 ме научи точно на това

Успех в емисията на Лупи - пожелавам ви го като истински левскар. Силен цска е по-добре, отколкото слаб цска, макар да смятам, че трябва да си извървите чистилището през В група, ако Левски е в подобна позиция - бих препоръчал същото. Още веднъж - желая ви успех
                              Всичко добро, бате Груйо

Коментар

• Дидо, да се говори в множествено число, когато вадиш собствени мисли и чувтсва, е основен признак на раздвоение на личността или иначе казано шизофрения

Сега сериозно - аз бих се радвал, ако тази емисия се презапише, макар че съм силно скептичен, въпреки доста минималната сума, която се иска и немалкото фенове на цска. Ако стане, то би отворила пътя и на други клубове да излязат на борсата - що пък не Но от тези пари една стинка няма да иде в цска и това е ясно на всички - все пак знаем що за стока е Лупи. И все пак за мен ще е много положителен знак за борсата ни. А пилците, поне така знам, се броят наесен - поне 2007 ме научи точно на това

Успех в емисията на Лупи - пожелавам ви го като истински левскар. Силен цска е по-добре, отколкото слаб цска, макар да смятам, че трябва да си извървите чистилището през В група, ако Левски е в подобна позиция - бих препоръчал същото. Още веднъж - желая ви успех

Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                                Ех, Груйо, Груйо и твойта хич не е лесна джанъм. Ние ти съчувстваме искрено. Но как да променим факта, че няма лев за взривения сектор и няма нови треньори за събличане, кажи ни, как да ти помогнем, за да запее отново Сектор А??? Ся тия балъци чорбарите ако купят акции, избегнат фалит, спасят лиценза и отърват В група съвсем ще ти се развали настроението, нали? Друго ще е ако не купят акции и фалират, а ти ги поощриш, че не са балъци Но как да ги накараме да не купуват, кажи ни Груйо, напъни се и го изречи майка!!!

П.С. Чакаме те на борсата да ни ожънеш пиленце, вземи си повече парички за да е по-весело за всички!
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X